ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Što se događa s Face… pardon s Metom? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Što se događa s Face… pardon s Metom?

Autor Krunoslav Ćosić

Svi pričaju o padu interesa za Facebook, što je „kao“ jedan od razloga za promjenu naziva u Meta

 Meta (2).jpg Izvor: Seemanta Dutta / Alamy / Alamy / Profimedia

Facebook ima gotovo 2,9 milijardi aktivnih korisnika mjesečno te više od 3,5 milijardi korisnika svih njihovih servisa. Razlog nagle promjene naziva kompanije u Meta jedni vide u manjku interesa mlađih korisnika kojima ne pada na pamet ostavljati svoje statuse i lajkati nekome neku objavu.

Istovremeno, Mark Zuckenberg najavljuje novo poglavlje u kojem ćemo svijet gledati kroz virtualne naočale, svijet u kojem ćemo se više družiti kroz avatare i zajedno s prijateljima iz Amerike ići na koncerte (naravno, virtualne).

U pozadini svakog biznisa je novac. Kako Meta stoji s prihodima u 2021. godini, u odnosu na prošlu godinu, ali i kako posluju druge kompanije iz GAFAM-a objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada provjerite zašto se gasi kineska inačica igre Fortnite te što je izazvalo nevolje u lancu opskrbe pametnih telefona kao i kako stoje Samsung i Apple u toj priči. Želite li još informacija o virtualnoj stvarnosti?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI