ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tesla postavila novi rekord | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tesla postavila novi rekord

Autor Ivan Vukić

Tesla postavlja novi godišnji rekord isporuke za treće tromjesečje

 Tesla automobil (3) Izvor: Image of Sport / ddp USA / Profimedia

Ove će godine proizvođač električnih automobila Tesla daleko nadmašiti cilj iz 2020. godine, a isporuke u prvih devet mjeseci 2021. već su premašile 627.000, pokazuju kompanijski podaci.

Brojevi koje je nedavno objavila Tesla pokazuju kako tvrtka zapravo masovno povećava svoju proizvodnju. Nakon što je cilj isporuke od 500.000 vozila u 2020. godine zamalo postignut (nedostajalo im je samo 450 automobila za ostvarenje cilja), u 2021. godini su već do kraja trećeg tromjesečja postavili rekord.

Detaljnije ćemo o ovoj temi objaviti sutra na Smartlife.hr. Do tada zavirite unutar kućišta pametnog telefona Xiaomi 11T Pro koji se može pohvaliti baterijom od 5000 mAh koja će se uz punjač snage 120 W napuniti za oko 17 minuta. Netflix je šala! O kakvoj se to šali radi otkrivamo u zanimljivom istraživanju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI