NETFLIX JE ŠALA O kakvoj se to šali radi? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NETFLIX JE ŠALA O kakvoj se to šali radi?

Autor Igor Martić

Samozatajna fraza ima za cilj skrenuti pozornost na bogatstvo komičnih sadržaja

 Gledanje filmova (1) Izvor: Shutterstock

Znate li što se na Netflixu najviše gleda? Komedije! Pokazuju to rezultati ankete koju je proveo Statista Global Consumer Survey. Potvrda je to fraze odnosno slogana kojeg Netflix već nekoliko godina koristi - Netflix is a Joke.

Na čemu je točno Netflixov fokus? Korisnici su odgovarali na pitanje koju vrstu filmova i show programa gledaju kao online sadržaj, a komedije su bile u samom vrhu. Što se još gleda na Netflix platformi i u kojem postotku?

 Film kokice daljinski Izvor: Keith Jackson / Alamy / Alamy / Profimedia

Gledajući rezultate ankete, komedije su čvrsto na vrhu popisa kada se korisnici Netflixa pitaju koje vrste filmova ili emisija gledaju kao internetski sadržaj. Kod 74 % ispitanika odgovor su bile komedije, zatim slijede drame sa 65 posto i žanrovi trilera/misterije/kriminala s 59 posto.

Slijede dokumentarci (55 posto), Sci-Fi i fantastični filmovi s 46 posto, animirani filmovi 45 poste te horrori s 40 i glazbeni/show programi s 37 posto.

Istraživanje je također otkrilo da je Netflix najpopularnija VOD (video on demand) usluga u Sjedinjenim Državama. 82 posto ispitanika koji plaćaju pretplatu na VOD reklo je da su korisnici Netflixa. Amazon Prime Video bio je drugi najpopularniji servis sa 65 posto udjela, a slijedi ga Hulu s 51 posto.

 Gledanje filmova (2) Izvor: Lensw0rld / Alamy / Alamy / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI