ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kako iznenaditi mamu za Majčin dan? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kako iznenaditi mamu za Majčin dan?

Autor Ivan Vukić

Svake druge nedjelje u svibnju obilježava se Majčin dan. Ne propustite posvetiti vrijeme osobi koja vas je donijela na svijet

  Izvor: Profimedia

Ann Reeves Jarvis smatra se osobom koja je 1865. godine svojom inicijativom pokrenula kasnije obilježavanje Majčinog dana. Taj dan trebali bismo vrijeme posvetiti majkama, osobama koje nesebično dijele ljubav i odgajaju svoju djecu. Mi već sastavljamo listu cool iznenađenja uz koju ćete ostaviti dojam, a može to biti i samo cvijeće. Možda se vama čini kao obično cvijeće, ali njoj će to biti najljepše cvijeće, uz vaš osmijeh.

U međuvremenu saznajte kako vašoj mami, baki ili bilo kome tko koristi pametni telefon, a nije s tehnologijama na „ti“, instalirati novu aplikaciju na daljinu. Ili pak kako se može plaćati s noktom. Naravno, nije to običan nokat, to je pametan nokat. Obavezno poslije ponoći ili sutra ujutro navratite na Smartlife.hr kako biste vidjeli naše prijedloge za Majčin dan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI