MIRISAT ĆE I IZVAN KABINE VOZILA Solarni parfem za automobil, a ima i propeler | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MIRISAT ĆE I IZVAN KABINE VOZILA Solarni parfem za automobil, a ima i propeler

Autor Ivan Vukić

Ovo je jedan od najzanimljivijih mirisa za automobila, a spustite li prozore ugodni miris širit će se na semaforu, u garaži…

  Izvor: Aliexpress

Kombinacija solarnog punjača i propelera je nešto novo u industriji mirisa. Naviknuti smo imati različite boriće, kutijice i drvo natopljeno mirisom, ali ovakvo nešto vjerojatno niste do sada vidjeli.

Uz solarni panel ne morate misliti o napajanju baterije koja pokreće propeler na vrhu posude u kojoj se nalazi mirisni gel. Izgleda poput malog umjetničkog djela, a dolazi u više boja: plavoj, crvenoj, srebrnoj, sivoj i zlatnoj.

  Izvor: Aliexpress

Također, uz propeler ste sigurni da će se miris ravnomjerno raspoređivati po cijeloj kabini vozila. Proizvođač jamči da je sve to 100 posto zdravo za zdravlje, ne predstavlja opasnost za trudnice i djecu, a nema niti alkohola u mirisu. Nema niti opasnosti od visokih temperatura koje se ljeti razvijaju unutar kabine, a penju se i do 70 stupnjeva Celzijusa.

U pakiranju ćete dobiti držač parfema te jedan miris, a možete naručiti i dodatna pakiranja mirisa (u paketu ćete u tom slučaju dobiti tri izmjenjiva gela). Cijena za solarni parfem za automobil je oko 65 kuna dok tri dodatna parfumirana gela koštaju 30-ak kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI