ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Još malo pa 1000! | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Još malo pa 1000!

Autor Krunoslav Ćosić

Do kraja 2021. godine u Hrvatskoj bi se moglo prodati 1000 električnih automobila

 Porsche Taycan.jpg Izvor: Eric Dubost/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tijekom (prvih) 10 deset mjeseci 2021. godine u Hrvatskoj je registrirano 944 električnih automobila, što je udio od 2,3 posto. To je najveći udio automobila koji za pogon koriste samo električnu energiju. 2020. godinu završili smo s udjelom od 1,5 posto i 529 novoregistriranih električnih automobila.

Nastavi li se uzlazni trend, do kraja 2021. godine bit će najmanje 1000 novih registriranih automobila na struju, pokazuju podaci agencije Promocija plus. Mi se vraćamo unatrag nekoliko godina i analiziramo koliko se prodavalo električnih automobila, koja marka ih najviše prodaje te koliki je udio bio.

Kompletan članak objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada pogledajte što donosi jedan klasični novi automobil, s benzinskim motorom ispod haube. Istražili smo i situaciju s igraćim konzolama te provjerili koliko konzola prodaju Nintendo, Sony i Microsoft. Ako ste strastveni igrač igara na pametnim telefonima, ovaj dodatak za prste bi vam mogao pomoći u postizanju boljih rezultata.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI