ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Broj emotikona za komunikaciju sve je veći | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Broj emotikona za komunikaciju sve je veći

Autor Krunoslav Ćosić

334 nova emotikona objavljena su tijekom 2020. godine

  Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Koji će se i kakav emoji odnosno emotikon pojaviti na pametnim telefonima nije slučajan – o njima odlučuje Unicode konzorcij.

Sve je počelo prije 26 godina, a od tada se predstavlja sve više i više novih emotikona koje korisnici koriste u svojoj komunikaciji kako bi dodatno pojasnili značenje napisanog teksta odnosno ne moraju uopće niti pisati tekst jer se danas gotovo sve može pojasniti s emotikonima.

Vraćamo se natrag u prošlost, ali idemo i u budućnost kako bismo provjerili koliko će se već sljedeće godine predstaviti novih emotikona za instant poruke, chat, komunikaciju preko društvenih mreža… Tekst slijedi sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite saznati kada stiže Windows 11 te što će biti s nadogradnjama na Windows 10. Vjerujemo da će vam zanimljiva biti tema i o nadogradnji Appleovih iPhone pametnih telefona kroz dugi niz godina.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI