ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Čuli ste za oznaku IP68, ali ne znate što znači | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Čuli ste za oznaku IP68, ali ne znate što znači

Autor Smartlife

Koliko su telefoni zaista otporni na vodu, ali i na prašinu i prljanje

 CAT-telefon-1.jpeg Izvor: Cat

Uz sve veći broj pametnih telefona veže se otpornost na vodu, ali ne radi se uvijek o vodi nego o prskanju vodom ili samo znoju. Dakle, ne možete baš sa svim smartphonevoima koji imaju IP oznaku zaplivati. Ili razgovarati po kiši. Treba pripaziti i na prašinu te čestice prašine.

Proizvođači telefona koriste različite opisne izraze prilikom reklamiranja svojih proizvoda, ali između njih postoje konkretne razlike koje nisu uvijek vidljive na prvi pogled niti su lako razumljive za većinu korisnika.

Kako bi se izbjeglo proizvoljno tumačenje ovih izjava, Europska komisija za elektrotehničku standardizaciju razvila je jedinstveni sustav koji točno otkriva koliko je neki telefon otporan na vodu i prašinu.

Detaljno ćemo ovu temu opisati sutra na Smartlife.hr. Djeca danas obožavaju streaming servise, ekrane osjetljive na dodir, ali nije sve u pametnim telefonima - pronašli smo izvrsnu audio zabavu za mlađu i stariju djecu. Sajam CES 22 održava se početkom siječnja, a LG je već sad najavio zanimljive novitete koji pozornost privlače i svojim dizajnom i svojim karakteristikama i funkcionalnošću.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI