Pronašli smo izvrsnu audio zabavu za mlađu i stariju djecu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Pronašli smo izvrsnu audio zabavu za mlađu i stariju djecu

Autor Igor Martić

Djeca danas obožavaju streaming servise, ekrane osjetljive na dodir, ali nije sve u pametnim telefonima

 tigerbox TOUCH Streaming Box (2).jpg Izvor: worldshop.eu

Kod dječjih igrački je bitno da se odmah mogu početi koristiti. Moraju imati ekran, obavezno na dodir, jer bez toga djeca više niti neće uzeti igračku u razmatranje. Ili će ju samo odložiti sa strane, a vi ste bespovratno potrošili novac. Naravno, igračku možete odnijeti u ustanove koje prikupljaju stvari za obitelji koje su u potrebi.

Danas je bitno i da su igračke spojene na internet te da omogućuju streaming sadržaja direktno i uživo. Iako sve prethodno opisano sliči na pametni telefon, niste niti blizu, ako ste sami htjeli pogoditi u čemu se radi. Još je jedna stvar bitna – reklame ne smiju postojati za djecu, dok se igraju.

U ljubičastoj, plavoj i zelenoj boji tigerbox Touch Streaming Box je igračka privlačnog dizajna. Poslužit će kao izvrsna audio zabava za mlađu i stariju djecu: dolazi s početnim setom kako bi vaši mališani mogli odmah početi koristiti. Streaming kutija je opremljena zaslonom na dodir, što olakšava korištenje.

 tigerbox TOUCH Streaming Box (3).jpg Izvor: worldshop.eu

 tigerbox TOUCH Streaming Box (4).jpg Izvor: worldshop.eu

Tigerticket vam daje pristup streamingu s više od 10.000 naslova, bez oglasa. Drugo, zgodne tigrove kartice omogućuju vašem djetetu slušanje omiljene priče kad god poželi. I treće, mogu koristiti preuzimanje samosnimljenih poruka, vlastitih MP3 datoteka i priča iz medijske biblioteke tigertones.

Tigerbox Touch uključuje tigerticket s 1-mjesečnom pretplatom na streaming i tigercard s naslovom "Bibi und Tina - Folge 92 Mission Alex". Streaming box je također iznimno jednostavan za korištenje: jednostavno ubacite tigercard i najveće audio priče i pjesme za djecu od 3 do 12 godina zvučat će kao magija - bez ikakvih reklama i skrivenih troškova. Djeca niti ne mogu napraviti dodatne troškove.

Dimenzije su 11,5 x 11 x 11,5 cm, izrada od bambusa, tkanine te gumirane i negumirane plastike s termoplastičnim svojstvima. Ugrađena je baterija kapaciteta 400 mAh. Tigerbox Touch je dostupan po cijeni od 85 eura, a ako ste član Lufthansa Miles & More možete ga dobiti za 23.000 bodova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI