DROID STAR WARS R2-D2 Oživljavanje Tamagotchija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DROID STAR WARS R2-D2 Oživljavanje Tamagotchija

Autor Igor Martić

Budući da se radi o robotu, igra se malo razlikuje od standardnog Tamagotchi stvorenja

  Izvor: Bandai / Ferrari / Profimedia

Snaga je s retro igrom Tamagotchi s droidom Star Wars R2-D2. Umjesto virtualnog ljubimca za hranjenje i njegovanje, cilj je odgoj i briga o sitnom mehaničkom karakteru.

Izvorni Tamagotchi, koji je svijet "napao" 2004. godine, počinje ljubimcem koji se izlegao iz jaja.
Tamagotchi Star Wars: R2-D2 započinje život kao robot u svom punom fizičkom obliku koji poznaju i žive obožavatelji Star Warsa.

  Izvor: Bandai / Ferrari / Profimedia

Zadatak korisnika je osposobiti ga za savladavanje 19 različitih vještina poput projekcije holograma i popravljanja motora svemirskih brodova. Virtualni droid također se mora održavati čistim, napunjenih baterija, a morate se igrati s njim kroz bilo koju od devet integriranih mini igara. U igrama se pojavljuju različiti likovi iz Ratova zvijezda.

  Izvor: Bandai / Ferrari / Profimedia

R2-D2 bit će dostupan u dvije različite boje odnosno kombinacije boja - bijeli model izgleda poput droida dok plavi model ima transparentni dizajn. Isporuke kreću od 11. studenog, a narudžbe su već počele. Možete ga pronaći na Amazonu po cijeni od 19,99 USD, ali poštarina košta 51,55 dolara. U cijeni su uključene i dvije baterije, a igračka je namijenjena za sve starije od 8 godina.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI