ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tko ulaže najviše u 6G | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tko ulaže najviše u 6G

Autor Davor Dakić

5G je s nama već duže od dvije godine, a razvijeni svijet već razmatra sljedeću generaciju mobilne telefonije

 6G (1) Izvor: Shutterstock

Iako je komercijalno uvođenje 5G-a tek u začecima u mnogim zemljama, u pojedinim dijelovima svijeta već se razmišlja o 6G mrežama koje bi mogle stići oko 2028. godine, a prve komercijalne 6G mreže očekuju se u 2030. godini.

Za sljedeću generaciju mobilne telefonije, kao i za sve prethodne, vrlo su bitni patenti. Istražujemo koja je država prijavila najveći broj 6G patenata, a članak ćemo objaviti sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite koji je sljedeći brand mobilne telefonije koji se našao na udaru američke administracije.

Otkrivamo i koji će Apple iPhone modeli dobiti nadogradnju na novu verziju operativnog sustava iOS 15 te kako biti originalan i emitirati zanimljive poruke preko LED naočala povezanih s pametnim telefonom, a koštaju samo 26 USD. Tržište premium telefona proživljava promjene – provjerite tko su vladari tržišta premium pametnih telefona.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI