LED naočale povezane s Bluetoothom za jesen s puno zabave | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LED naočale povezane s Bluetoothom za jesen s puno zabave

Autor Dijana Kaćanski

Na kraju toplog ljetnog razdoblja počinju dogovori za koncerte, izlaske i zabave, istaknite svoj stil

 LED naočale 1 Izvor: amazon

Kasno ljeto i početak jeseni pravo je vrijeme za pripreme novih aktivnosti i početak sezone ludih zabava.

Bilo da je riječ o koncertima, zabavama na otvorenom ispunjenih dobrom glazbom ili svjetlosnim predstavama pripadnice ljepšeg spola žele biti jedinstvene i istaknuti svoju ljepotu i stil.

 LED naočale 2 Izvor: amazon

Na puno načina možete skrenuti pažnju na sebe. Atraktivnom odjećom, ekstravagantnim dodacima ili neobičnom frizurom koja se ističe i na daljinu možete privući pažnju, ali za isticanje vaše jedinstvene pojave treba vam ipak nešto više.

Pravo uzbuđenje će vam donijeti pametna odluka o nabavci posebnih LED naočala koje su povezane s Bluetoothom i cijenom oko 26 eura, a pružit će vam pravo isticanje u mnoštvu.

 LED naočale 3 Izvor: amazon

Ove posebne naočale kao stvorene za isticanje moraju biti povezane s mobilnim telefonom i aplikacijom putem Bluetootha i na taj način možete izabrati dvije mogućnosti – statičku i dinamičku.

Možete odabrati između 11 vrsta animacija i 10 slika, a ukoliko želite pokazati svoju kreativnost učinite to uz pomoć tri vrste opcija olovke.

Osim odabrane ili kreirane animacije na velikim glazbenim zabavama izaberite ritam koji treperi vanjskim zvukom ili glazbom, a način rada odaberite prema raspoloženju ili vrsti zabave.

Naočale koriste 200 LED kuglica koje svijetle i imaju veliku snagu, a ujedno štede energiju i izdržljive su.

Omiljene animacije moguće je promijeniti i pritiskom na gumb na držaču naočala pa će vam ovaj blješteći dodatak pružiti veliki užitak i istaknuti vas i vašu domišljatost na predstojećim koncertima i zabavama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI