LIJEPA I NJEGOVANA KOSA Pomoću sušila s tehnologijom iona | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LIJEPA I NJEGOVANA KOSA Pomoću sušila s tehnologijom iona

Autor Dijana Kaćanski

Mnogima svakodnevno sušenje nakon pranja kose dodatno isušuje vlasi i čini ih lomljivima, imamo rješenje

 Ion sušilo za kosu 1 Izvor: amazon

S promjenom godišnjeg doba mnoge pripadnice ljepšeg spola donose neke promjene, dosta njih odnosi se na njegu kose.

Nakon što svaka dama izbrusi svoj stil u oblačenju, pronađe preparativnu i dekorativnu kozmetiku koja joj najviše odgovara i odabere frizuru koja zaokružuje cjelokupan stil, treba povesti brigu i o svakodnevnoj njezi kose.

 Ion sušilo za kosu 2 Izvor: amazon

Održavanje frizure lijepom podrazumijeva redovito šišanje i ulaganje u njegujuće proizvode za kosu, a nisu manje bitna ni pomagala kojima dobivamo željenu frizuru.

Pomagala za kosu ne kupuju se često pa pametnim odabirom možemo izabrati kvalitetno sušilo za kosu s ionima s cijenom oko 40 eura koje osim samog sušenja ima i funkciju očuvanja i njege kose.

 Ion sušilo za kosu 3 Izvor: amazon

Odlučite li se za najnoviju tehnologiju sušila s ionima na nježni način pružit ćete svojoj kosi zaštitu od oštećenja i dobiti vrhunski sjaj budući ovakvo sušilo svake minute ispušta više od 30 milijuna negativnih iona.

Zahvaljujući ionima u kosu ulazi optimalna količina vlage, ne dolazi do statičkog elektriciteta, a kosa postaje njegovana s dubokim sjajem.

Ova tehnologija omogućava da se kosa nježno i brzo osuši pa dok je za sušenje kratke kose dovoljno do 3 minute, srednje duga kosa bit će suha za otprilike 3 do 5 minuta, a sušenje duge kose trajat će do 10 minuta.

Ukoliko želite njegu kose podići na novi nivo te poboljšati njezinu kvalitetu razmislite o ovom sušilu i uživajte u ljepoti svoje njegovane kose.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI