ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Još uvijek patite za starim, dobrim mobitelima? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Još uvijek patite za starim, dobrim mobitelima?

Autor Krunoslav Ćosić

Sjećate li se brandova Ericsson, stare Nokije, stare Motorole?

 Motorola StarTAC.jpg Izvor: Aliexpress

Neke stvari zaista traju vječno! Legendarni mobiteli s tipkama i danas zazivaju uzdahe. Iako nemaju gotovo nikakve funkcionalnosti na kojima bi im se zavidjelo, njihova vrijednost je ljepota.

Ako ste nekada bili vlasnik Ericssona T28s, što je bio prvi mobitel na svijetu s litij-polimerskom baterijom, zasigurno biste i danas voljeli imati takav mobitel, zar ne? Netko je u 1996. ili 1997. godini bio vlasnik Motorole StarTAC. U to vrijeme su mobiteli s razlogom imali nadimak „cigla“, ali ne i ova specijalna preklopna Motorola.

To su samo neki od starih, legendarnih mobitela za kojima mnogi pate – jedni jer su ih imali, a drugi zato što ih nikada nisu imali. Možda su tada bili preskupi. Danas više nije tako. Kompletan članak ima li smisla danas kupiti neki od starih mobitela objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada provjerite za što se u Porscheu koristi umjetna inteligencija i zbog čega postaje ključna tehnologija. Snimate li fotografije i video zapise koji nisu za svačije oči pobrinite se da ih ne vidi baš svatko, uz naše savjete. Mobilni podatkovni promet povećao se gotovo 300 puta tijekom 10 godina - u kojem se smjeru kreće mobilna industrija?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI