ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Znate li što su Wangiri pozivi? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Znate li što su Wangiri pozivi?

Autor Krunoslav Ćosić

Ukratko, radi se o prijevari putem telefonskih poziva, a može se dogoditi bilo kome

  Izvor: Shutterstock

Kao što možemo nazvati bilo koga tako i nas može bilo tko nazvati. Osim ako postavimo blokadu za određene vrste dolaznih poziva. Možemo svoj broj telefona prijaviti u registar NE ZOVI i na taj ćemo način riješiti jednu vrstu dolaznih poziva, koji nam u određenim situacijama mogu stvarati probleme.

Ali, postoje i neke druge vrste telefonskih poziva, poput Wangiri poziva. Ako vam se ne da samostalno istraživati o čemu se radi, mi ćemo to učiniti za vas, a već poslije ponoći ćemo detaljno objasniti o čemu je riječ.

Do tada ne propustite naš članak o tome koliko nas je na Zemlji, a koliko će nas tek biti u sljedećim godinama. Kroz praktički nekoliko sati u Hrvatskoj se otvaraju birališta na kojima se biraju predstavnici lokalnih vlasti. Saznajte sve o toj temi kao i kaznama koje su predviđene za kršenje izborne šutnje.

Zanimljiva je i tema o Instagram Storyju koji doslovno može zablokirati vaš telefon. Ako ste pomislili da se radi o virusu, u krivu ste – jedan se klinac dosjetio nečega sasvim drugoga kako bi uplašio svijet.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI