PROBLEMI PRI PRESELJENJU Nova adresa, stari telekom operater, ali tamo nema usluge | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PROBLEMI PRI PRESELJENJU Nova adresa, stari telekom operater, ali tamo nema usluge

Autor Krunoslav Ćosić

Potpisali ste ugovor s telekom operaterom, ali na novoj lokaciji usluga nije dostupna odnosno nije dostupna ista razina kvalitete. Što sad?

  Izvor: Profimedia

Prije godinu dana potpisali ste pretplatnički ugovor na 24 mjeseca, koristit ćete fiksni pristup internetu određenog telekomunikacijskog operatora putem optičke infrastrukture i sve bi trebalo biti kako ste i planirali. U međuvremenu, odlučili ste se preseliti na drugu adresu – može to biti u istom gradu, u drugi grad, na selo, u planinu…

Na novoj lokaciji također trebate fiksni pristup internetu, od operatora ste pismenim putem zatražili preseljenje priključka, ali operator s kojim ste potpisali dvogodišnji ugovor na novoj adresi ne isporučuje svoju uslugu. Dakle, ne možete preseliti priključak.

 Pack;Cardboard box;Unboxing;Property;Residential;Package;Home removal;People;Moving;Home;Couple;Relocation;Fight;Frustration;Disappointed;Sad;Unhappy;Disappointment;Arguing;Angry;Discussion;House;Boxes;Indoors;Apartment;Relocating;Divorce;Separation;Mood;Emotions;Fighting;Upset;Difficulty;Problem;Moving in;Conflict;Packing;Unpacking;Carton box;Interior;Lifestyle;Flat;Adult;Move;NOT_EDITORIAL_ONLY;alamyunknown Izvor: Profimedia

Ili, isporučuje uslugu, ali ne i istu kvalitetu kakvu ste imali na staroj lokaciji. Na primjer, na prvoj ste lokaciji preko optičkih vlakana imali brzinu od 200 Mb/s pri downloadu, a na novoj lokaciji internetski priključak moguć je samo preko bakrene parice, a to znači 10 ili 20 Mb/s. I što sad?

Ako telekom operator s kojim ste potpisali ugovor ne želi prekinuti ugovor dok mu ne platite sve preostale rate, našli ste se u problemu. Za koji ipak postoji rješenje.

 router;wifi;internet;room;interior;white;modern;office;antenna;cord;wired;hub;flower;flowerpot;pot;broadband;cable;digital;technology;computer;shelf;yellow;rack;commode;minimalism;home;modem;equipment;panel;local;web;access;wire;wireless;plug;ethernet;switch;network;net;hardware;data;port;firewall;connection;gateway;connect;point;communication;design;online Izvor: Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Hrvatski regulator HAKOM propisuje da imate pravo raskida ugovora, bez obveze plaćanja naknade za prijevremeni raskid. Svojem telekom operatoru, uz zahtjev za prekid ugovora s obveznim trajanjem, pismenim putem pošaljite dokaz (potvrdu) o promjeni prebivališta ili boravišta, a potvrdu ćete dobiti u nadležnoj policijskoj upravi.