ZDRAV PRIMJER IZ BELGIJE Mobilna aplikacija Doktr | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZDRAV PRIMJER IZ BELGIJE Mobilna aplikacija Doktr

Autor Davor Dakić

Korisnici će putem aplikacije Doktr moći pristupiti videokonzultacijama s akreditiranim liječnicima

  Izvor: Proximus

Belgijski operater Proximus predstavio je planove za pokretanje mobilne aplikacije Doktr koja će nuditi konzultacije o telezdravstvu. Istovremeno, najava je to proširenja izvan tradicionalnih usluga povezivanja.

Aplikacija Doktr bit će u bliskoj budućnosti dostupna na Androidu i iOS-u kupcima svih mobilnih operatora u Belgiji, a u početku će se usredotočiti na pružanje osnovne primarne zdravstvene zaštite prije nego što se proširi opseg na sve medicinske specijaliste u Belgiji.

  Izvor: Proximus

Proximus namjerava poboljšati značajke za pacijente i liječnike, a korisnici će moći koristiti videokonzultacije s akreditiranim liječnicima. Izvršni direktor Proximusa Guillaume Boutin objasnio je da operater želi "iskoristiti pametne digitalne alate koji će ublažiti pritisak na zdravstvenu zaštitu u Belgiji".

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI