SAMO ZA MAME Nova Viber zajednica u Hrvatskoj | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMO ZA MAME Nova Viber zajednica u Hrvatskoj

Autor Krunoslav Ćosić

Glavna svrha Viber zajednice je roditeljima umanjiti brige koje donosi roditeljstvo

  Izvor: Bebiron

Prva takva zajednica na Viberu u Hrvatskoj na raspolaganju ima stručno medicinsko osoblje dostupno za sva pitanja vezana uz zdravlje djece, i to 24 sata na dan, svih 365 dana u godini. Dobro će to doći roditeljima koji trebaju stručni savjet vezan uz zdravlje njihova djeteta baš u vrijeme kada kada stručna osoba nije bila na raspolaganju.

Roditelji se za sve savjete, dvojbe ili upute mogu obratiti izravno u Viber zajednicu preko svojeg pametnog telefona, a odgovor pedijatrijske sestre slijedi u najkraćem mogućem roku. Viber zajednica je dostupna pod nazivom Savjetovalište Bebiron, a okuplja 30.000 članova.

  Izvor: Krunoslav Ćosić

Roditelji koji čekaju dijete također mogu postaviti sva pitanja o trudnoći i ćudljivim pojavama koje je prate. Brige o sadržaju torbe za rodilište, znakovi skorog porođaja ili, primjerice, jutarnje mučnine – sve su to teme koje potiču mnoga pitanja.

Ako ste sramežljivi jer morate postaviti neugodno pitanje, komunikacija je potpuno anonimna i vidljiva isključivo članu koji uputi pitanje te medicinskom osoblju koje na njega odgovara. U svim situacijama korištenje usluge je besplatno.

„Savjetovalište Bebiron nastalo je u Srbiji i zbog velikog zanimanja roditelja u vrlo kratkom roku postalo brzorastuća platforma. Ubrzo smo se pozicionirali kao vodeća digitalna platforma za majke iz cijele regije, što potvrđuje i činjenica da okupljamo više od 100.000 pratitelja na trima društvenim mrežama – Viberu, Facebooku i Instagramu. Presretni smo što od ovog proljeća uslugu možemo pružati i u Hrvatskoj te se sadržajno prilagoditi hrvatskom tržištu, a sve s ciljem pomoći roditeljima i onima koji će to tek postati“, izjavila je Valentina Katić, idejni tvorac Savjetovališta Bebiron.

  Izvor: Viber

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI