SHIATSU MASAŽA Opustite se i odmorite u okviru svog doma | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SHIATSU MASAŽA Opustite se i odmorite u okviru svog doma

Autor Dijana Kaćanski

Svakodnevne radne i ostale obaveze s dugim sjedenjem ili stajanjem često našem tijelu uzrokuju bol i grčeve

 Shiatsu masažer za vrat 1.jpg Izvor: amazon

Gotovo svaka zaposlena pripadnica ljepšeg spola zna što je to bol u ramenima i leđima uslijed dugotrajnog sjedenja ili stajanja pa ukoliko se redovno ne brinu o razgibavanju mišića, bol može postati kronična i imati ozbiljniju dijagnozu.

Briga za opuštanje ukočenih mišića treba biti konstantna, a jedna od pametnih mogućnosti je i biranje shiatsu masaže koja pomoću dodira pokreće energiju u onim dijelovima tijela gdje je ona djelomično ili potpuno obustavljena.

 Shiatsu masažer za vrat 2.jpg Izvor: amazon

Obustavljena energija dovodi do smanjene pokretljivosti tijela, napetosti i boli u ramenima, leđima i vratu kao i nesanice s problemom koncentracije koja opet vodi do kroničnog umora, a ponovni protok energije u tijelu uz opuštanje i smanjenje boli može uspostaviti upravo shiatsu masaža.

Shiatsu masaža temelji se na kineskim učenjima da chi teče kroz naše tijelo u određenim kanalima, a na meridijanima i u povezanosti s unutarnjim organima nalaze se točke na koje djeluju shiatsu praktičari kako bi postigli ravnotežu među organima i slobodan protok energije.

 Shiatsu masažer za vrat 3.jpg Izvor: amazon

Upravo na tim principima djeluje Premium shiatsu masažer za vrat s cijenom oko 97 eura koji pomoću električne energije s toplinom i shiatsu masažom gnječenja oslobađa tijelo od napetosti u vratu, ramenima i leđima.

Duboka toplina opušta mišiće dok rotirajuće masažne glave dopiru do najdubljih slojeva mišića u vratu pa to izravno dovodi do oslobađanja od boli i boljem općem stanju.

Osim jednostavne upotrebe za masažu vrata, ovaj se uređaj sa individualnim određivanjem intenziteta može koristiti i za masažu leđa, ruku, nogu i ostalih dijelova tijela.

Intenzitet se određuje pomoću dvije različite brzine dok se funkcija duboke topline može uključiti ili isključiti, a pregrijavanje nije moguće budući se isključuje automatski nakon 15 minuta.

Osim masaže vrata, s ovim masažerom je moguće tretirati i gornji dio leđa i ramena, donji dio leđa, ruke, podlaktice i zapešća kao i noge, stopala i gležnjeve te će vam na taj način cijelo tijelo biti zahvalno, a osim oslobađanja od boli, osjećat ćete se opuštenije, zdravije i ljepše.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI