DVA NOVA SATA: Poboljšavaju formu trčanja, savjetuju kako trenirati | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DVA NOVA SATA: Poboljšavaju formu trčanja, savjetuju kako trenirati

Autor Krunoslav Ćosić

Forerunner 165 i Forerunner 165 Music namijenjeni su trčanju

 Garmin Forerunner 165 (1).jpg Izvor: Garmin

Dva nova pametna sata iz Garmina dizajnirana su za praćenje općeg blagostanja 24 sata dnevno. Omogućuju praćenje otkucaja srca direktno sa zapešća, praćenje spavanja i stresa, a uz Body Battery daje informacije o razini tjelesne energije kako bi se pronašlo najbolje vrijeme za aktivnost i odmor.

Pružit će uvid kako san, drijemanje, aktivnosti i stres utječu na razinu energije. Dob kondicije može procijeniti koliko su trkači u formi u usporedbi sa svojom stvarnom dobi—djelujući kao koristan podsjetnik da se ostane aktivan i donose zdrave odluke.

Serija Forerunner 165 također uključuje značajke praćenja zdravlja žena omogućujući korisnicama da prate svoj menstrualni ciklus i trudnoću, a istovremeno dobivaju edukaciju o vježbanju i prehrani. Satovi imaju alate koji pomažu trkačima da prate tempo, udaljenost, otkucaje srca na zapešću, VO2 max i više.

 Garmin Forerunner 165 (4).jpg Izvor: Garmin

 Garmin Forerunner 165 (3).jpg Izvor: Garmin

Dostupno je nekoliko različitih opcija prilagodljivog plana treninga poput unošenja podatka o utrci u kalendar Garmin Connect i primanjem planova treninga za utrku koji se prilagođavaju nakon svake utrke kako bi odgovarali performansama i oporavku.

Druge opcije su korištenje besplatnog Garmin Coach 5 km plana, planovi za 10 km i polumaraton koje su izradili stručni treneri. Trkači također mogu iskoristiti personalizirane dnevne predložene treninge koji se prilagođavaju nakon svakog trčanja kako bi uskladili performanse i oporavak. PacePro trkačima pruža smjernice za tempo prilagođene stupnju na temelju staze i osobnih preferencija tempa.

Garmin Forerunner 165 i Forerunner 165 Music mogu se pohvaliti lako čitljivim 1,2-inčnim AMOLED zaslonima u boji, zaslonima osjetljivim na dodir i tradicionalnim dizajnom s 5 tipki. Oba modela imaju do 11 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i do 19 sati u načinu rada GPS.

Upareni s kompatibilnim iPhone ili Android pametnim telefonom serija Forerunner 165 omogućuje korisnicima primanje e-pošte, SMS-ova i upozorenja - kada je sat uparen s aplikacijom za pametni telefon Garmin Connect poruka s imenom i lokacijom korisnika (ako je dostupna) može se poslati unaprijed odabranim kontaktima za hitne slučajeve ako se otkrije incident. Forerunner 165 košta 279,99 € dok je cijena za Forerunner 165 Music 329,99 €.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI