GARMIN TACTIX 7 AMOLED EDITION: Zelena svjetiljka za noćno gledanje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GARMIN TACTIX 7 AMOLED EDITION: Zelena svjetiljka za noćno gledanje

Autor Krunoslav Ćosić

Najnoviji tactix 7 nudi namjenske taktičke funkcije, funkcije za vježbanje i izvedbu

 Garmin Tactix 7 AMOLED Edition (7).jpg Izvor: Garmin

Garmin predstavlja moderni taktički sat koji ima novi prilagodljivi zaslon, optimizirani senzor otkucaja srca i zelenu svjetiljku za noćno gledanje koja se može prigušiti. Spreman je za misiju u najsjajnijem danu ili najmračnijoj noći.

Dolazi s lako čitljivim prilagodljivim AMOLED zaslonom s tradicionalnim tipkama i zaslonom osjetljivim na dodir. Najnoviji tactix 7 nudi namjenske taktičke funkcije, funkcije za vježbanje i izvedbu, navigaciju na zapešću i sveobuhvatno praćenje zdravlja i dobrobiti.

Nova svjetiljka kompatibilna s noćnim prikazom omogućuje trajanje baterije do 31 dan te je pametni sat visokih performansi spreman za upotrebu čak i u najtamnijoj noći. Ugrađeno svjetlo s višestrukim LED lampicama stalni je izvor jarkog zelenog ili bijelog svjetla u uvjetima slabog osvjetljenja i pomoći će vam da nađete svoj put kada se smrači.

 Garmin Tactix 7 AMOLED Edition (6).jpg Izvor: Garmin

Živopisan, 1,4” zaslon je čitljiv na suncu te pruža više detalja i može se zatamniti ispod jedne niti svjetline kada želite ostati neprimijećeni.

Novost sata Garmin tactix 7 AMOLED Edition je i poboljšani optički senzor brzine otkucaja srca - specifični algoritmi nude poboljšano praćenje performansi za veći izbor aktivnosti, što olakšava bolje razumijevanje kako tijelo reagira na određena okruženja i fizičke izazove.

Red Shift mode je više od samo crnog i crvenog brojčanika sata jer mijenja cijelo sučelje sata u nijanse crvene kako bi se sačuvao noćni vid blokirajući boje svjetla koje sužavaju zjenice; također može pomoći u smanjenju poremećaja ciklusa spavanja.

Kućište sata izrađeno je prema vojnom standardu (MIL-STD-810) za toplinske performanse, otporan je na udarce i vodu, otporan na vodu do 10 ATM i može ostati spreman za misiju do 31 dan. Štitnici gumba s ojačanim metalnim ušicama upareni su s ugljično sivim DLC (premazom poput dijamanta) titanskim okvirom, safirnom lećom otpornom na ogrebotine, kućištem od polimera ojačanim vlaknima i stražnjim poklopcem od titana te crnim taktičkim najlonskim QuickFit remenima.

 Garmin Tactix 7 AMOLED Edition (1).jpg Izvor: Garmin

Dizajniran za cjelodnevnu upotrebu Garmin tactix 7 AMOLED Edition sadrži Garmin alate za zdravlje i dobrobit koji rade 24/7 uključujući Pulse Ox, mjerenje otkucaja srca na zapešću, disanje i praćenje stresa, plus wellness uvide kao što su Body Battery, Fitness Age, Morning Report i Sleep Score s naprednim praćenjem spavanja.

Uz namjenske aktivnosti kao što su lov, planinarenje i trening snage, korisnicima nudi nove alate za postizanje vrhunskih performansi, uključujući rezultat izdržljivosti i rezultat na uzbrdici za mjerenje trajnog fizičkog napora uz procjenu napretka. Osim toga, nova snaga trčanja temeljena na zapešću omogućuje korisnicima da procijene koliko se fizičke snage troši za upravljanje i usavršavanje spremnosti za trening.

 Garmin Tactix 7 AMOLED Edition (2).jpg Izvor: Garmin

Novi model tactixa 7 dolazi s unaprijed instaliranim kartama TopoActive Europe i kartama javnih kopnenih granica, kartama SkiView i više od 43 000 golf terena u boji diljem svijeta te je kompatibilan s uslugom Garmin Outdoor Maps+.

Uz izbor na pretplatu na Outdoor Maps+ korisnici mogu pristupiti vrhunskom kartografskom sadržaju (samo pokrivenost SAD-a) kao što su satelitske slike (globalna pokrivenost), karte državnih platformi, lovačke jedinice i još mnogo toga preuzetog izravno na vaš sat. Cijena za Garmin Tactix 7 AMOLED Edition je od 1399 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI