PREGGERS: Aplikacija za praćenje trudnoće | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PREGGERS: Aplikacija za praćenje trudnoće

Autor Krunoslav Ćosić

Odlična mobilna aplikacija prije dolaska novog člana obitelji

 Preggers (1).jpg Izvor: Preggers

Aplikacija Preggers, koju je razvila tvrtka Swedish Stroller AB, jedna je od najpopularnijih aplikacija uz koju budući roditelji mogu pratiti tijek trudnoće uz potpuno jedinstveno 3D iskustvo kao i dobiti sve relevantne informacije i alate koje olakšavaju ovaj period.

Do sada su Strollerove aplikacije preuzete u 203 zemlje, od čega su u 146 zemalja zauzele vrh trending ljestvica. Aplikacije programerskog studija Stroller AB uključuju i naslov Born This Day.

Budući roditelje kroz cijelu trudnoću mogu pratiti tijek trudnoće, sve do prvih koraka bebe prikazujući relevantne informacije za svaki tjedan razvoja djeteta. Sadržaj su razvili i potvrdili stručnjaci iz područja ginekologije, psihologije kao i nutricionizma i fitnessa.

Veličina bebe je svaki tjedan ilustrirana različitim temama. Povezivanjem svog računa s računom partnera, prijatelja ili člana obitelji korisnica može dijeliti svoje trudničko putovanje. Preggers također sadrži iscrpnu banku podataka s člancima, informacijama i savjetima povezanim sa svakim tjednom trudnoće.

Pomoću liste za provjeru unutar aplikacije korisnici mogu označiti najvažnije zadatke ili potrebne stvari prije dolaska novog člana obitelji kao i iskoristiti razne promo ponude koje im se nude. Aplikacija Preggers je dostupna za preuzimanje i korištenje u besplatnoj ili premium verziji koja sadrži još više sadržaja, značajki te ekskluzivnih ponuda. Bez obzira na varijantu na koju se korisnik odluči Preggers se neprestano ažurira novim sadržajem, novim značajkama i alatima.

Uz Android i Apple iOS trgovine aplikacija Preggers je dostupna i u Huawei AppGallery trgovini koja bilježi rast - broj aplikacija uključenih u platformu tijekom 2021. porastao je za impresivnih 147% u odnosu na prethodnu 2020. godinu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI