TAKECARE: Aplikacija namijenjena bolesnicima i medicinskom osoblju | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TAKECARE: Aplikacija namijenjena bolesnicima i medicinskom osoblju

Autor Krunoslav Ćosić

Plivina/Tevina aplikacija služi kao podrška u brizi o zdravlju

 TakeCare (2).jpg Izvor: Pliva

Popis funkcionalnosti mobilne aplikacije TakeCare je dug: olakšava brigu o svom zdravlju i zdravlju drugih o kojima brinete jer je aplikacija namijenjena bolesnicima i njegovateljima kao podrška u brizi o zdravlju. Medicinskom će osoblju poslužiti kao koristan alat u praćenju liječenja bolesnika.

Uz ovu aplikaciju, iza koje stoji Pliva odnosno Teva, lijekove ćete uzimati pravilno i na vrijeme jer pruža podsjetnike, a imat ćete pokazatelje zdravlja poput krvnog tlaka, vrijednosti šećera u krvi, tjelesne mase te razine boli. Kroz aplikaciju imate pristup provjerenim informacijama o vašem stanju i bolesti te pravilnom korištenju lijeka.

TakeCare
Izvor: Youtube

Moguće je dodavanje novih lijekova u tren oka skeniranjem koda na kutiji lijeka. TakeCare pruža kreiranje više profila ukoliko brinete o više osoba te na taj način imate sve na jednom mjestu. Za jednostavno snalaženje svaki dodatni profil ima svoju boju.

Plivina aplikacija je besplatna za preuzimanje na različite vrste uređaja. Iako nema velik broj ocjena, ukupna ocjena je najviša moguća – 5.0. Na Appleove uređaje iPhone, iPod touch i Mac aplikacija se može instalirati s iOS 12 ili viši odnosno macOS 11 ili viši. Veličina aplikacije je 81 MB. TakeCare je dostupan i za Android uređaje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI