RENPHO MASAŽER ZA OČI Djeluje na zdravlje i ljepotu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RENPHO MASAŽER ZA OČI Djeluje na zdravlje i ljepotu

Autor Dijana Kaćanski

Ako svojim očima ne posvećujete dovoljno pažnje one mogu biti umorne, natečene i suhe, imamo rješenje

 Renpho masažer za oči 1 Izvor: amazon

Sa završetkom ljeta i povratkom u normalnu kolotečinu života koji uključuje dosta vremena provedenog za kompjutorom oči postaju umorne, tamnih podočnjaka i natečene pa je potrebno posvetiti im posebnu pažnju.

Danas sve veći broj mladih i odraslih provodi više od dva sata dnevno gledajući u ekran kompjutora te to dovodi do takozvanog digitalnog naprezanja očiju.

Takvo naprezanje dovodi do umora očiju, glavobolje, bolova u vratu i ramenima, vid postaje mutan, a fokus otežan.

 Renpho masažer za oči 2 Izvor: amazon

Kako bi ublažili ove tegobe ili ih potpuno otklonili najjednostavnije je napraviti pauzu tijekom rada pred ekranima, ali to nije uvijek moguće, pogotovo ako vam o tome ovisi posao.

Stoga bi bilo pametno svakodnevno određeno vrijeme odmarati oči ili još bolje napraviti učinkovitu masažu koja će oči relaksirati i umiriti.

Ukoliko niste vični ručnoj masaži očiju ili niste u mogućnosti često posjećivati salon za masažu razmislite o nabavci električnog Renpho masažera za oči po cijeni oko 90 eura i bezbrižno se opustite dok masažer obavi posao.

 Renpho masažer za oči 3 Izvor: amazon

Ovaj uređaj masira putem 16 vibracijskih masažnih glava koje potiču ručni postupak masaže točku po točku preciznim pozicioniranjem i masiranjem akupunkturnih točaka izbjegavajući stiskanje očnih jabučica.

Na taj način djeluju na ublažavanje umora očiju, natečenih i tamnih podočnjaka kao i suhih očiju pa redovitom upotrebom oči postaju odmorne, smanjuju se problemi s podočnjacima, a to pridonosi smanjenju umora i konačno ljepšim izgledom.

Masažer je opremljen s 5 odabranih i unaprijed postavljenih vrsta masaža dok odgovarajuće kontaktne točke vibriraju u glazbenom ritmu. Ritam glazbe možete izabrati same koristeći Bluetooth za sinhronizaciju glazbe, odabrati vrstu ritmičke masaže i uživati u iskustvu masaže uz glazbu.

Ovaj uređaj praktičnog futurističkog dizajna ima prozor za gledanje pa se uz masažu možete i zabaviti, a traka za glavu se može prilagoditi potrebnoj veličini od tinejdžerske do odrasle dobi.

U masažer koji ima opciju isključivanja nakon 10 minuta rada su ugrađeni zvučnici pa će umirujuća glazba doprinijeti ublažavanju stresa, opuštanju i poboljšanju sna. A to će neminovno rezultirati očima koje odražavaju zdravlje i ljepotu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI