AKO VAS BOLE LEĐA Ne idite maseru, izmasirajte se sami | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AKO VAS BOLE LEĐA Ne idite maseru, izmasirajte se sami

Autor Dijana Kaćanski

Promjena vremena uvijek donosi pitanje oko toga što odjenuti pa je bol u leđima česta pojava, ali ne brinite

 Masažni štap 1 Izvor: Aliexpress

Vrijeme se mijenja, temperatura po danu je znatno viša od noćne i to često vodi do prehlade ili boli u leđima. Ne želite piti lijekove pa je masaža pametno rješenje.

Puno radite sjedeći za kompjutorom i nakon toga osjećate bol u leđima? Ako želite riješiti svoj problem na jednostavan način, birajte masažu.

 Masažni štap 2 Izvor: Aliexpress

Stres kao posljedica užurbanog načina života često rezultira nedovoljnim kretanjem i bolovima, često u leđnom dijelu. Kretanje i pametna masaža idealan su izbor.

Masaža leđa kod profesionalnih masera je dobar način za otklanjanje boli, ali ukoliko nije u pitanju neki ozbiljniji problem i kućna masaža bi bila dovoljna. A kako je riječ o masaži leđa, samostalno masiranje ne bi bilo jednostavna stvar, osim ako ne nabavite električni masažni štap s cijenom od oko 52 američka dolara.

 Masažni štap 3 Izvor: Aliexpress

S prijenosnim malo zakrivljenim štapom za masažu moguće je bez problema izmasirati svoja leđa, a uz pomoć visoko frekventne vibracije ovaj uređaj će kvalitetno izmasirati cijelo tijelo te vam pružiti olakšanje.

Aparat sa 6 zamjenjivih masažnih nastavaka masira s 15 intenziteta masaže i na 15 načina masaže, a sve to tiho radi.

Možete koristiti nastavak za akupresurnu masažu prikladnu za masiranje prstiju, ramena i noge. Ovalni nastavak s brojnim završetcima koristi se za ramena i noge dok je za jaču masažu najpogodniji nastavak s izbočenim dijelom.

 Masažni štap 4 Izvor: Aliexpress

Nastavak poput polukugle najbolje djeluje na struk, leđa, bokove i na ostalim većim mišićima, a ukoliko želite masažu cijelog tijela s jačim vibracijama koja stimulira mišiće, upotrijebite nastavak sa šest nogica.

I konačno, okrugli nastavak s oštrijim zupcima simulira akupunkturnu masažu te je pogodan za jače stimuliranje mišića dlana, stopala i lista noge.

Uz određene nastavke izaberite tehniku masaže prema dobnim skupinama i vrstama zanimanja kako bi masažom otklonili umor i nelagodu. U otklanjanju boli i neugode pomaže crveno svjetlo i toplina koja raspršuje hladnoću i donosi brži oporavak.

Baterija se može puniti 5 sati odjednom i uz masažu 15 minuta dnevno trajati će čitavih 40 dana, a ukoliko malo pretjerate s masažom, nakon 30 minuta masažer će se automatski isključiti.

Zato odvojite svaki dan oko 15 minuta i oslobodite se bolova i napetosti te postanite opuštene, nasmijane i lijepe.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI