NAKON LJETNIH UŽITAKA Vratite licu vitalnost i ljepotu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAKON LJETNIH UŽITAKA Vratite licu vitalnost i ljepotu

Autor Dijana Kaćanski

Vrijeme cjelodnevnog izlaganja suncu pomalo prolazi, kožu treba obnoviti i pomladiti, imamo rješenje za vas

 Masažer za podizanje lica u V oblik 1 Izvor: Aliexpress

S godinama, ali i kao posljedica ljetnog izlaganja sunčevim zrakama, lice pomalo gubi svoj jasni oblik slova V. Poznati su brojni tretmani, od kirurških do neinvazivnih, koji se bore protiv opuštanja kože, gubitka elastičnosti i spuštanja obraza.

Pametni izbor za sve pripadnice ljepšeg spola koje su ujedno i pobornice nekirurških metoda borbe protiv starenja kože odnosi se na masažu, ali potrebno je biti dosljedan pa je najbolja pomoć u tom smjeru nabaviti aparat koji radi samostalno.

 Masažer za podizanje lica u V oblik 2 Izvor: Aliexpress

Preporuka svakoj dami koja i nakon ljeta želi imati lijepo i njegovano lice te učiniti obraze mršavijim da nabavi električni masažer za podizanje lica po cijeni od oko 170 američkih dolara.

Ovaj masažer zanimljivog izgleda radi na principu mikro struje i tako dopirući do dubljih slojeva mišića stimulira njihovu vitalnost i aktivira pokretanje stanica kože. Time se potiče proizvodnja kolagena i ponovno izgrađuje elastičnost.

Uz takvu aktivnost koža jača dok bore postaju mekše i nevidljivije, a vidljivo je i smanjenje nakupina u obrazima i ispod oka kao i polako nestajanje podbratka.

 Masažer za podizanje lica u V oblik 3 Izvor: Aliexpress

I jako bitno u ovom razdoblju nakon ljeta, ovaj tip masaže djeluje na poboljšanje kvalitete kože nakon izlaganja suncu, a njegovom primjenom smanjuju se i pigmentacijske mrlje.

Preporuka je koristiti električni masažer 10 minuta dnevno budući je nakon toga mišićima lica potrebno opuštanje, a nakon tjedan dana može se koristiti i dulje.

Masažer futurističkog dizajna uz pet načina rada i 12 nivoa intenziteta rješava čitav niz problema lica. Nivo 1 do 3 koristi se na početku, nakon 3 do 5 tjedana mogu se primijeniti intenzitet 4 ili 5.

Nakon 3 mjeseca preporučuje se osobama za sužavanje obraza na donjoj vilici upotreba nivoa 6 do 8 dok je intenzitet jačine od 9 do 11 namijenjen osobama koje već više od pola godine koriste ovaj uređaj i žele dodatno učvrstiti i oblikovati lice.

Inteligentni rad masažera očituje se i mogućnošću glasovnih naredbi dok je upravljanje daljinsko i bežično. Rukovanje je jednostavno, sve je pregledno označeno na velikom ekranu.

S obzirom na sve pozitivne strane ovakvog tretmana sad je pravo vrijeme za početak kompletne i dubinske njege lica i poboljšanje vitalnosti, zdravog sjaja i lijepe kože lica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI