VISOKOTEHNOLOŠKA MASKA: Poboljšava ljepotu lica | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VISOKOTEHNOLOŠKA MASKA: Poboljšava ljepotu lica

Autor Davor Dakić

Snažne struje jačaju mišićna vlakna, pospješuju cirkulaciju i poboljšavaju čvrstoću kože

 Medi Lift EMS Mask (4).jpg Izvor: FaceGym / Ferrari / Profimedia

Visokotehnološka maska za ljepotu nudi korisnicima zategnutiji, oblikovani i podignut izgled. Proizvod pod nazivom Medi Lift EMS Mask koristi električnu stimulaciju mišića. Ne brinite, ovo je niskonaponska električna struja koja stimulira mišiće lica i čeljusti.

Korisnici nanose poseban gel kolagen seruma proizvođača na područje na kojem će obavljati vježbe lica. Na maski možete birati između tri načina rada -- HIIT vježba, definiranje čeljusti ili skulptura obraza. Elektrode tada stimuliraju donji dio lica i mišiće obraza.

Ove blage, ali snažne struje toniziraju to jest jačaju mišićna vlakna, pospješuju cirkulaciju i poboljšavaju čvrstoću kože. Maska će kroz samo 10 minuta zategnuti i definirati lice za bolji izgled. Većina ljudi ima asimetrična lica i mogli bi osjetiti neujednačenu stimulaciju na desnoj i lijevoj strani lica. Podesite EMS razinu desnog i lijevog kontrolera.

 Medi Lift EMS Mask (3).jpg Izvor: FaceGym / Ferrari / Profimedia

Medi Lift EMS Mask ima tri postavke i šest razina intenziteta za stimulaciju donjeg dijela lica pomažući mišićima na obrazima i liniji čeljusti da izgledaju podignuto. Proizvođač ističe da su masku koristile i mnoge holivudske zvijezde poput Helen Mirren i Naomi Watts, prije nego što su izašle na crveni tepih.

Prva japanska medicinska silikonska maska koristi šest elektroda kako bi provela električnu stimulaciju mišića lica. Medi Lift serija je već osvojila 53 nagrade za ljepotu raznih časopisa i medija u ženskim i muškim kategorijama u Japanu. Možete birati između 6 razina izgleda za desnu i lijevu stranu lica. Elastični medicinski sikon koji se koristi u medicinskoj njezi pristaje svakom obliku lica.

 Medi Lift EMS Mask (2).jpg Izvor: FaceGym / Ferrari / Profimedia

U svakodnevnom životu treba vježbati zigomaticus mišiće, što je vrlo teško, ali uz
dinamične pokrete s EMS niskom frekvencijom od 2,5 ~ 17 Hz to će biti vrlo lako. Pri tome mišići trebaju biti opušteni, a opustit će se uz frekvenciju od 20 ~ 100 Hz.

Prije početka korištenja potrebno je napuniti bateriju maske, što traje oko sat i pol vremena, a zatim se s jednim punjenjem maska može koristiti oko pet sati. Preporuka je koristiti masku mase 174 grama do 10 minuta dnevno. Ako baš želite češće koristiti masku, onda između dva tretmana neka prođe barem pet sati. S obzirom da maska nije vodootporna nemojte ju koristiti u kupaonici. Naravno, niti tijekom spavanja. Cijena za Medi Lift EMS Mask je 415 britanskih funti odnosno oko 3600 kuna.

 Medi Lift EMS Mask (1).jpg Izvor: FaceGym / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI