NAHRANITE SVOJE LICE Pomoću elektroničke silikonske maske | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAHRANITE SVOJE LICE Pomoću elektroničke silikonske maske

Autor Dijana Kaćanski

Kraj ljeta označava nove početke pa je njega lica opet u prvom planu, imamo jednostavno rješenje za vas

 Elektronička maska za lice 1 Izvor: Aliexpress

Ljeto prepuno sunčanih sati s visokim temperaturama pogodovalo je uživanju u moru i na plažama, ali ako niste dobro zaštitile kožu, pogotovo lica, može biti trajnijih posljedica u vidu dehidracije kože koja opet dovodi do gubitka elastičnosti kože i pojavi novih bora.

Pravilnom njegom kože koja je izgubila vodu i pokazuje znakove starenja zbog visokih temperatura možemo popraviti stanje na jednostavan i ugodan način putem dubinske hidratacije koju je potrebno obaviti što prije.

 Elektronička maska za lice 2 Izvor: Aliexpress

Ili možda niste boravile na suncu, ali imate probleme poput suhe kože lica, opuštenih obraza, proširenih pora, ožiljaka i staračkih pjega?

Bogate hidratantne kreme, esencije i ostali slični proizvodi su dobar odabir, ali za efikasniji rezultat predlažemo korištenje elektroničke maske za lice s cijenom od oko 32 američka dolara.

I dok tradicionalne metode njege kože nemaju mogućnost dobre apsorpcije hranjivih tvari i prodiranja u dublje slojeve kože, mekanim kozmetičkim aparatom možete utjecati na „buđenje” uspavanih unutarnjih slojeva kože lica i poboljšati apsorpciju koži potrebnih nutrijenata.

 Elektronička maska za lice 3 Izvor: Aliexpress

Meka silikonska elektronička maska prilagodljiva je svakom licu zbog mogućnosti rastezanja, dok kružni dizajn mrežne strukture u obliku srca omogućuje djelovanje na ključnim površinama lica i pomaže u ujednačenosti apsorpcije.

Tehnologija mikrostruje u ovom uređaju omogućuje aktivnim ionima brže kretanje pomoću elektroda i potiče stanice kože da brže upijaju esencije za njegu kože te joj tako daju zdravu vitalnost, a zbog jačanja kožne barijere iz temelja se rješavaju i ostali kožni problemi.

Silikonska maska pomoću magneta je spojena s mini uređajem kojim se upravlja pomoću daljinskog upravljača, uređaj može raditi na tri načina i deset različitih brzina.

Odvojite 15 minuta na dan za svoju ljepotu. Prvo očistite lice i nanesite hranjivu masku, a zatim lice pokrijte silikonskom maskom. Na čeonom dijelu zataknite mali uređaj i uključite ga. Nakon završetka rada skinite mini uređaj, a silikonsku masku operite tekućom vodom i spremite za sljedeću upotrebu.

Redovitom upotrebom vaša će koža postati sjajna, a kako je riječ o silikonskoj maski, možete ju nositi u torbi i upotrijebiti bilo gdje.

Komplet se sastoji od silikonske maske, malog uređaja koji se magnetom pričvršćuje na masku, daljinskog upravljača, USB kabela i korisničkog priručnika.

Pomoću ove maske na pametan način postignite bolju hidriranost kože, popravite teksturu i regulirajte zdravu boju lica, eliminirajte fine bore te lifting masažom omogućite svojoj koži zdravlje i ljepotu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI