NAPRAVITE TRENDI VALOVE Bez odlaska u frizerski salon | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAPRAVITE TRENDI VALOVE Bez odlaska u frizerski salon

Autor Dijana Kaćanski

Još uvijek u mislima na moru s valovima napravite promjenu na jednostavan način

 Rowenta CF4710 Valovi 1 Izvor: amazon

Iako sad već jako želimo promjene koje će obilježiti sljedeće godišnje doba još uvijek se mislima vraćamo na bezbrižno ljeto i uživanje u morskim radostima pa zašto ne probate promijeniti frizuru, dodajući joj osobni, a opet moderni štih.

Valovi u kosi prisutni su već neko vrijeme i svojim mladenačkim šarmom koji se može prilagoditi svakom obliku lica i kvaliteti kose sve više imaju prednost pred kovrčavom frizurom.

 Rowenta CF4710 Valovi 2 Izvor: amazon

Veliki trend valova u kosi donijele su glumačke dive dvadesetih godina prošlog stoljeća, trend se zadržao gotovo dva desetljeća, a ponovni povratak na scenu doživjeli su osamdesetih godina.

U posljednje vrijeme ponovno se vratila moda „morskih” valova u kosi budući tako neformalni naglašavaju mladolikost i ljepotu.

 Rowenta CF4710 Valovi 3 Izvor: amazon

Valovi se mogu napraviti na više načina, izradom pletenica, uvijanjem kose pa čak i pomoću posebnih metalnih kliješta, a naš je prijedlog da nabavite specijalni uvijač za valove Rowenta CF4710 s cijenom od oko 55 eura s tim da bi ga trebalo naručiti putem Slovenije.

S ovim uređajem i četiri različita položaja u svom domu na pametan način možete kosi podariti jednostavne valove za svaki dan ili ljetni stil s neformalnim „morskim” valovima.

Za svečanije prilike izaberite stilizirane valove, napravite jedan od novijih trendova - valovitu bob frizuru ili možete osmisliti vlastitu kreaciju.

Praktičan i učinkovit sa 6 postavki temperature od 120 do 210°C ovaj uređaj za valove pogodan je za tanku kao i za gustu kosu, a njegove dimenzije 36 x 13 x 6 cm omogućuju jednostavno nošenje čak i na putovanju.

Započnite već sada s promjenom i podarite si moderne valove te doprinesite ljepšem izgledu i bolje se osjećajte.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI