KACIGA S LASERSKOM TERAPIJOM Kosa će vam biti kvalitetnija i brže rasti | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KACIGA S LASERSKOM TERAPIJOM Kosa će vam biti kvalitetnija i brže rasti

Autor Dijana Kaćanski

Kosa je ukras svakog lica, a zdrava i njegovana kosa najljepši je znak zdrave prehrane i urednog načina života

  Izvor: Aliexpress

Ukoliko priroda i način života nisu bili baš izdašni, za ljepotu kose će se pobrinuti pametna kapa s unutarnjom kacigom. U današnje vrijeme lijepa kosa ne mora biti prirodna, jer je pomoću brojnih kozmetičkih preparata za kosu moguće dobiti lijepi izgled, a punoća se najčešće postiže kvalitetnim umetcima za kosu. Ipak, to iziskuje puno potrošenog vremena u frizerskim salonima, kao i upotrebu često vrlo skupih proizvoda za njegu, a koji ne donose trajni, već samo privremeni rezultat.

  Izvor: Aliexpress

Sada je moguće pomoću moderne šilterice ispod koje se krije smart Kaciga s LLLT (laserskom terapijom niske razine) tijekom redovne upotrebe postići njegovani izgled kose. Uputno je ovaj pametni uređaj koristiti svaki drugi dan po 30 minuta, nakon 2 do 4 tjedna kosa se više neće toliko mastiti.

Nakon 2 do 3 mjeseca ojačat će i korijen kose, doći će do smanjenja gubitka kose, a preporučenom upotrebom nakon 3 do 6 mjeseci vidjet će se i rast kose.

  Izvor: Aliexpress

Ovaj je smart uređaj preporučljivo koristiti kod brojnih problema opadanja i slabe kvalitete kose. Kosa može kvalitativno oslabiti ili otpasti uslijed nasljednog faktora, infekcije tjemena, stresa, hormonskih promjena (trudnoća, porođaj, menopauza,...), upotrebom nekih lijekova, a dogodi se da i neki tretmani uzrokuju smanjenu kvalitetu dlake i gubitak kose.

Rast kose ciklički je proces koji uključuje period rasta kose, fazu mirovanja i fazu ispadanja. Osobe kod kojih se faze mirovanja i ispadanja relativno produljuju u odnosu na period rasta kose, imaju više problema, pa je upotreba pametne Kacige s LLLT-om preporučljiva. Tretmanom se tijekom fotolize i ionizacije potiče reakcija koja dovodi do bolje cirkulacije krvi, te na taj način pruža energiju folikuli dlake.

Smart kaciga nalazi se ispod ultralagane šilterice uvijek moderne crne boje, kaciga sadrži 81 lasersko svjetlo, teži samo 210 g i primjenjiva je za opseg glave od 58 do 61 cm. Koristi napajanje putem mobitela, kompjutora ili u automobilu, pa je tretman moguće izvoditi bilo gdje. Djelovanje ove pametne kacige potvrđeno je CFDA i FDA certifikatima za sigurnost i učinkovitost.

Pametna Kaciga s LLLT-om može se kupiti za oko 297 USD, troškovi dostave iznose oko 18 USD, a na taj iznos ide i hrvatski PDV koji ćete platiti prilikom preuzimanja jer prodavač porez nije iskazao u cijeni.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI