SMART MASAŽER ZA OČI I LICE Fotonskom terapijom rješava različite kožne probleme | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SMART MASAŽER ZA OČI I LICE Fotonskom terapijom rješava različite kožne probleme

Autor Dijana Kaćanski

Crveno, plavo i žuto LED svjetlo stimuliraju cirkulaciju, djeluju na skupljanje proširenih pora te koži daju veću elastičnost

  Izvor: Aliexpress

Podočnjaci i umorna, dehidrirana koža više nisu problem, riješiti ih možete pomoću smart masažera koji koristi tehnologiju stimulacije mišića uz pomoć električne energije za postizanje podizanja tonusa kože.

  Izvor: Aliexpress

Smart EMS masažer za oči u sebi ima 3 vrste LED svjetla koje fotonskom terapijom rješavaju različite kožne probleme. Crveno svjetlo stimulira cirkulaciju, jača vitalnost kožnih stanica, poboljšava sintezu kolagena, djeluje na smanjenje melanina i ožiljaka, a kontinuiranom upotrebom ima anti-aging učinak pa koža postaje elastična i sjajna.

Plavo svjetlo djeluje na skupljanje proširenih pora i poboljšava izgled masne kože dok žuto svjetlo djeluje na veću elastičnost i sjaj kože i ujedno ublažava crvenilo. Uključivanjem topline na 43°C uz vibraciju dovodi do bolje cirkulacije s očitim smanjenjem tamnih mrlja.

  Izvor: Aliexpress

Smart masažer djeluje na podočnjake masažom od unutarnjeg kuta prema van. Za uklanjanje bora na čelu s uređajem treba masirati područje od sredine na desno ili lijevo, a lice uvijek od brade ili sa strane usana polukružno prema gore.

Uređaj je lagan, dugačak svega 19 cm puni se putem USB-a i prikladan je za kućnu upotrebu, a koristi se na oči, lice i vrat. Redovitom upotrebom dolazi do kompletnog poboljšanja stanja kože lica i vrata, koža postaje hidrirana i svjetlija, time su i bore smanjene, a tamni podočnjaci bljeđi.

Smart EMS masažer košta 13,89 USD, dostava je 3,71 USD, a na taj iznos treba dodati i PDV koji se od 1. srpnja ove godine naplaćuje za sve male pošiljke koje su do kraja lipnja bile oslobođene plaćanja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI