PRIKAZUJE EMOCIJE Maska za lice s LED zaslonom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRIKAZUJE EMOCIJE Maska za lice s LED zaslonom

Autor Igor Martić

Visoka tehnologija preuzima i maske koje nas štite od bolesti

 LED maska za lice (1).jpg Izvor: Qudi / Ferrari / Profimedia

Maska visoke tehnologije, koja prikazuje emocije korisnika uz pomoć LED svjetala, stigla je na tržište. Osim što može prikazati tužna, sretna ili zbunjena lica, može prikazati i nasumične uzorke. Maska ukrajinske tvrtke Qudi dolazi s odgovarajućim prozirnim naočalama za oči koje također imaju svjetla.

 LED maska za lice (4).jpg Izvor: Qudi / Ferrari / Profimedia

Uz mogućnost podešavanja odnosno programiranja osjećaja, uz koje ćete drugima pokazati kako se u tom trenutku ili danu osjećate, postoji i komunikacija osjećajima u stvarnom vremenu. Ako nositelj maske kimne u znak slaganja s nekim, maska prikazuje riječ "da" zelenim svjetlima. A kada osoba koja nosi masku govori, animirana usta se otvaraju i zatvaraju.

Odmahivanje glavom pokazuje "ne" crvenom bojom. Poklopac za usta opremljen je sa 199 pametnih LED piksela. Oni čine zaslon koji ima šest ugrađenih emocija. To su ljubav, osmijeh, šok, zbunjenost, ljutnja i mačja faca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI