SRPSKO SMART OGLEDALO: Pokazat će vam kako ćete izgledati… | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SRPSKO SMART OGLEDALO: Pokazat će vam kako ćete izgledati…

Autor Smartlife

…nakon što uložite napor kako biste do takvog tijela i duha i došli

 Fitsee Mirror (2).jpg Izvor: Fitsee

Fitsee je posebno ogledalo koje će vas virtualnom stvarnošću motivirati da se nastavite baviti sportom jer ćete vidjeti upravo ono što želite vidjeti. Pojednostavljeno rečeno - to je ogledalo koje će vam pokazati kako ćete izgledati nakon što uložite trud kako biste postigli takvo tijelo i duh.

Uz pomoć AR tehnologije i naprednih softverskih rešenja Fitsee omogućava da se problemu izostanka motivacije u treniranju pristupi na potpuno inovativan način. I sami svjesni koliko motivacija utječe na ustrajnost treniranja i dostizanja željenih rezultata ekipa iz Srbije, koja je ogledalo kreirala, upustila se u ovaj projekt kako bi svaki korisnik koji stane ispred Fitsee ogledala bio motiviran svojim odrazom u ogledalu i ciljem koji želi postići.

Fitsee je startup koji je osnovao mladi i kreativni duo Ivana Džamić Mladenović i Jovan Mladenović. Spojili su svoje profesije i višegodišnje iskustvo u radu s ljudima i kreiranju proizvoda koji unaprjeđuju njihove živote.

 Ivana Džamić Mladenović.jpg
Ivana Džamić Mladenović
Izvor: Fitsee

 Jovan Mladenović.jpg
Jovan Mladenović
Izvor: Fitsee

Ivana je diplomirani psiholog s masterom u području ljudskih resursa, višegodišnji brend menadžer i stručnjak za digitalni marketing dok je Jovan nakon završenog studija arhitekture usmjerio svoje sposobnosti prema dizajniranju softverskih rješenja i digitalnih proizvoda, sada s više od 10 godina iskustva.

Ovo ogledalo je tu bez obzira koji je cilj korisnika - gubitak tjelesne mase, povećanje mišićne mase ili jednostavno želja za ostankom u formi bez nekog posebnog cilja. Ogledalo kombinira znanje o fitnesu s modernim AR i drugim tehnologijama i pametnim algoritmima koji korisniku predstavljaju progres na odabranom putu.

Fitsee na do sada neviđen način kombinira virtualnu i pravu stvarnost omogućavajući onima koji se gledaju u njemu da vide što sve mogu napraviti od svojeg tijela, ako se nastave baviti sportom.

 Fitsee Mirror (1).jpg Izvor: Fitsee

Tehnički promatrano, ogledalo je visoko 175 centimetara, teško je oko 27 kilograma, lako se postavlja i aktivira, a na njemu je kamera rezolucije 12 megapiksela i prednji panel 4K (UHD) rezolucije s najkvalitetnijom površinom za ogledanje. Fitsee ima eko senzor za uštedu energije i funkciju automatskog isključivanja.

Među funkcionalnostima koje Fitsee ogledalo omogućava su moguće promjene nakon dva tjedna, tri, osam ili 15 mjeseci s mnogobrojnim tjelesnim parametrima, nivoom masti i drugima. Fitsee nije samo komad tehnologije ili samo još jedan gadget - to će biti platforma za postizanje boljeg zdravlja kroz membership program. Dodjeljivat će se i nagrade najboljim tj. najustrajnijim korisnicima, nakon svakog mjeseca. Svaki korisnik će imati podršku 24/7.

Još uvijek nema informacija kada će Fitsee biti dostupan krajnjim korisnicima, ali Jovan i Ivana rade na tome da ga cijeli svijet upozna što prije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI