SMART BEAUTY Ogledalo za šminkanje s LED osvjetljenjem | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SMART BEAUTY Ogledalo za šminkanje s LED osvjetljenjem

Autor Davor Dakić

Pametno ogledalo za šminkanje ima i ekran osjetljiv na dodir

  Izvor: Aliexpress

HiMirror Mini nije obično ogledalo. U pozadini ogledala od 13 inča nalazi se LED osvjetljenje, a najzanimljiviji dio ovog pametnog zrcala je 11-inčni TFT LCD ekran osjetljiv na dodir.

  Izvor: himirror

I ne samo to - ovo ogledalo ima i utor za microSD kartice, s njime se može upravljati i uz Amazon Alexa, a ima i kameru visoke rezolucije. U pakiranju ćete dobiti strujno napajanje. Prilikom šminkanja ispred HiMirror Mini ogledala uživat ćete i u ambijentalnom osvjetljenju.

Nadalje, ima i mikrofon visoke osjetljivosti, proizvođač navodi i zvučnik visokih performansi tako da se radi o zaista zanimljivom ogledalu kakvo do sada niste vidjeli niti koristili. Uz microUSB 2.0 ulaz na ogledalo se opcijski može spojiti vanjska kamera.

Cijena za ogledalo HiMirror Mini je 270 USD, a bit će potrebno platiti i dodatnih 89 dolara za poštarinu. Ne zaboravite i na dodatne iznose koje vam hrvatska carina može naplatiti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI