STIMULACIJOM MIŠIĆA I VIBRACIJOM Do vitkijeg struka | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STIMULACIJOM MIŠIĆA I VIBRACIJOM Do vitkijeg struka

Autor Dijana Kaćanski

Velike želje za mršavljenjem nekad ne završavaju pozitivno jer nemamo sve volju za vježbanjem, imamo rješenje

 Masažer za struk 1 Izvor: Aliexpress

Još uvijek mislima usmjerenim ka bezbrižno provedenim ljetnim danima kada se nije razmišljalo o zdravoj prehrani i umjerenosti u ispijanju koktela, rezultiralo je nakupljanjem pokojeg kilograma viška.

I sad kad su nam neki odjevni predmeti preuski, vrijeme je da ozbiljno razmislimo o promjenama u prehrani i vježbanju kako bi svoje tijelo doveli u zadovoljavajuće stanje vitkosti i ljepote.

 Masažer za struk 2 Izvor: Aliexpress

Mnoge pripadnice ljepšeg spola početkom rujna kreću s upisima u klubove za vježbanje dok će one dame koje nisu sklone aktivnom vježbanju radije posegnuti za uređajima koji im mogu pružiti pametne rezultate u udobnosti svog doma.

A jedno od najznačajnijih područja na tijelu na kojoj je vidljiv višak kilograma je svakako struk pa je pametna stvar u postupku mršavljenja smanjiti naslage na ovom dijelu tijela i učiniti ga vitkijim.

Ukoliko želite učinkovito otkloniti višak masnoća oko struka bez vježbanja pokušajte upotrijebiti masažer za struk po cijeni oko 46 američkih dolara.

 Masažer za struk 3 Izvor: Aliexpress

Efikasno mršavljenje više neće biti problem jer za samo 5 minuta dnevno korištenja ovog uređaja s EMS električnom stimulacijom mišića pomoću visokofrekventnih vibracija i infracrvenog svjetla učinak će biti vidljiv.

Masažer ima i učinak gnječenja, 15 nivoa brzine i 6 načina rada koje je lako regulirati pa se na ovaj način aktiviraju stanice masnoće, ubrzano je njihovo sagorijevanje, a mršavljenje ubrzano.

Uz mršavljenje oko struka, masažerom se može djelovati na oblikovanje kukova, obaviti vježbanje nogu kao i napraviti fizioterapiju leđa.

Do vitkijeg struka dolazi se u nekoliko faza. Na početku djelovanja koža trbuha postaje zategnuta i elastična, nakon nekog vremena opseg struka se smanjuje, ustrajnom upotrebom dolazi do naglašavanja linije struka dok najupornije očekuje tanak struk lijepih linija uz mršaviju cjelokupnu figuru.

Ukoliko nemate naviku vježbati, ne volite stroge dijete i bojite se skupih liposukcijskih tretmana, probajte s masažerom za struk i ponosite se svojom vitkošću i ljepotom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI