U Ericssonu smatraju da se prihodi od 5G isplate | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U Ericssonu smatraju da se prihodi od 5G isplate

Autor Krunoslav Ćosić

Indija je na putu da postane najbrže rastuće 5G tržište na svijetu

 Ericsson sjedište Izvor: Shutterstock

Posljednje brojke iz Ericssona upućuju na to da bi operatori trebali nastaviti s velikim ulaganjima u 5G, pri čemu je dobavljač pronašao izravnu vezu između dostupnosti tehnologije i porasta prihoda od usluge.

U izdanju Ericssonovog izvješća o mobilnosti za 2023., dobavljač je naveo povećanje prihoda od 7 posto na vodećim tržištima na kojima je 5G pokrenut u posljednje dvije godine. Dobavljač je primijetio stabilan rast globalnog broja korisnika, za koji očekuje da će premašiti 1,5 milijardi do kraja godine.

Ericsson je primijetio da je Sjeverna Amerika premašila globalne brojke 5G pretplatničke penetracije s 41 posto na kraju 2022. godine, točke s koje su prikupljeni podaci za Izvješće o mobilnosti.

 Mala 5G ćelija (3).jpg Izvor: Shutterstock

Iz tvrtke je je istaknuto da je Indija na putu da postane najbrže rastuće 5G tržište na svijetu, piše Mobile World Live, s oko 10 milijuna pretplatnika krajem 2022. nakon velikih ulaganja u listopadu 2022.

Ericsson je predvidio da će 5G pretplate činiti 57 posto ukupnih pretplata u Indiji do kraja 2028., navodeći trenutnu "ogromnu implementaciju mreže" kao dio vladinog programa digitalizacije. Broj operatora s komercijalnim mrežama na kraju 2022. iznosio je 240, od kojih 35 koristi samostalni 5G.

Vrhunske usluge za koje se tehnologija koristi su poboljšani mobilni širokopojasni pristup; fiksni bežični pristup; igrice i “neke usluge temeljene na AR/VR”. Ericsson je također istaknuo nešto poput remonta tarifa koje pokreće 5G, napominjući da je "sve češće" da operateri "nude pakete s raznim popularnim zabavnim uslugama".

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tagovi