ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tko je vladar na tržištu čipseta | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tko je vladar na tržištu čipseta

Autor Davor Dakić

Istražili smo kako u krizi stoje MediaTek, Qualcomm, Apple, Samsung, Huawei…

 Chipset (1) Izvor: Viesturs Davidcuks / Alamy / Alamy / Profimedia

Nikad gora situacija nije bila što se tiče proizvodnje čipseta odnosno poluvodiča koji su neophodni za pametne telefone, tablete, automobile, igraće konzole, različite pametne uređaje za smart home.

Izlazak iz krize ne očekuje se niti tijekom sljedeće 2022. godine, što nije dobra informacija naročito za proizvođače automobila. Upitno je kako će za predstojeći Božić izgledati blagdanska kupnja, hoćete li moći djetetu nabaviti omiljenu igraću konzolu.

Counterpoint je objavio podatke o tržištu proizvođača aplikacijskih procesora odnosno poluvodiča, a detalje ćemo prenijeti sutra na Smartlife.hr. Do tada otkrijte kako je završena nedovršena Beethovenova 10. simfonija – uskoro slijedi svjetska premijera melodije koju je u završetku spriječila smrt poznatog skladatelja u povodu njegove 250. godišnjice rođenja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI