FIKSNE I MOBILNE USLUGE: Optima je od sada Telemach Hrvatska | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FIKSNE I MOBILNE USLUGE: Optima je od sada Telemach Hrvatska

Autor Krunoslav Ćosić

Istovremeno će se ojačati i tržišna pozicija Telemacha Hrvatska

 Optima Telekom postaje dio Telemacha.jpg Izvor: Telemach Hrvatska

Optima Telekom se integrira u poslovanje Telemacha Hrvatska pod čijim krovnim brendom nastavlja daljnje poslovanje. Provedba postupka pripajanja bit će gotova 1. studenog 2022. nakon čega će Telemach moći snažnije konkurirati postojećim operatorima jednostavnijom i tehnološki naprednijom ponudom.

Postat će nacionalni operator koji nudi fiksne i mobilne usluge zahvaljujući komplementarnom nadopunjavanju portfelja postojećih usluga, čime će jačati i Telemachova tržišna pozicija.

U svega dvije godine Telemach je od mobilnog operatora postao nacionalni operator koji danas pruža cjeloviti spektar telekomunikacijskih usluga – od fiksnih i mobilnih usluga krajnjim korisnicima do spektra poslovnih rješenja za poslovne korisnike svih veličina. Integracijom Optime kompanija će objediniti ekspertizu u mobilnim uslugama s ekspertizom u fiksnim.

 Optima telekom.jpg Izvor: Optima telekom

Telemachu se s Optimom pruža mogućnost pristupa novim geografskim područjima, uz snažniju prisutnost u velikim urbanim središtima, ali i ruralnim sredinama, što će omogućiti pružanje cjelovite palete usluga i na mjestima gdje ranije nije bio prisutan.

Trebalo bi to izazvati snažnije tržišno natjecanje na korist svih korisnika telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj. Korisnici Optime imat će koristi od svih dosadašnjih i planiranih investicija United Grupe i Telemacha.

Pod imenom Telemach Hrvatska postojeći korisnici Optime nastavit će koristiti ranije ugovorene usluge, uz još veću razinu kvalitete i širi spektar usluga u budućnosti – od onih temeljenih na 5G mobilnoj mreži, na optičkoj mreži gdje je dostupna kao i pay-tv uslugu EON.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI