ASSET RECOVERY SERVICES: Program za održivo odlaganje tehnologije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ASSET RECOVERY SERVICES: Program za održivo odlaganje tehnologije

Autor Krunoslav Ćosić

I sigurnost je uključena u program koji Dell nudi svojim partnerima

 Asset Recovery Service.jpg Izvor: Dell Technologies

Kroz Asset Recovery Services Dell Technologies pomaže u odgovornom odlaganju IT opreme. Ovaj program koristi kompanijama svih veličina, ne zahtijeva minimalne uvjete i komponente te se može koristiti bez obzira na to je li radna snaga tvrtke centralizirana na lokaciji ili remote.

U sklopu toga Dell obrađuje svaki logistički detalj – od preuzimanja uređaja pa sve do izrade finalnog izvještaja – a cijelim se procesom upravlja putem TechDirect digitalne platforme za pregled i kontrolu u stvarnom vremenu.

„Kako globalna populacija nastavlja rasti, s više ljudi raste i potrošnja proizvoda, uključujući elektroniku. To pridonosi zabrinutostima povezanim s e-otpadom, koji je postao jedan od najbrže rastućih tokova otpada u svijetu. Usvajanje kružnog gospodarstva ključni je poslovni model za našu zajedničku budućnost. Poduzeća mogu utjecati na promjenu prihvaćanjem strategije raspolaganja imovinom koja je osmišljena kako bi pomogla smanjiti i ponovno upotrijebiti e-otpad s ciljem sprječavanja njegovog odlaska na odlagalište te produljenjem vijeka trajanja proizvoda i materijala“, rekla je Cheryl Cook, viša potpredsjednica u tvrtki Dell Technologies.

 Asset Recovery Service_infografika.jpg Izvor: Dell Technologies

Nedavna Forrester studija otkrila je da 84% ispitanika tvrdi da je smanjenje e-otpada glavni prioritet tijekom odluke o nabavi IT opreme. Ponuda prikladnih i jednostavnih rješenja za povlačenje stare IT opreme ključna je za ovu inicijativu, a Dell Technologies svojim partnerima nudi Asset Recovery Services program koji je upravo to – praktično i jednostavno.

Trenutno dostupni za preprodaju putem channela na 36 lokacija, Dell ovlašteni pružatelji rješenja imaju dozvolu iskoristiti Asset Recovery Services program kao svoje besprijekorno end-to-end rješenje za odlaganje imovine.

Usluge se odnose na bilo koji brend prijenosnih računala, stolnih računala, poslužitelja, perifernih uređaja ili dodataka te pružaju partnerima i njihovim klijentima sigurniji i odgovorniji način za odlaganje stare IT opreme.

 Recikliranje stari laptop (2).jpg Izvor: Jurgita Vaicikeviciene / Alamy / Alamy / Profimedia

Također, Dell preuzima odgovornost za cijeli proces i logistiku, uključujući preuzimanje, zaštitu i sanitaciju podataka, procjenu vrijednosti opreme pa čak i izradu finalnog izvještaja. Sve to se može upravljati putem samoposlužnog TechDirect portala za pregled i kontrolu u stvarnom vremenu.

Kroz svoje kolektivne programe odlaganja tvrtka Dell odložila je više od 2,6 milijardi funti rabljene elektronike na globalnoj razini od 2007. godine. U prošloj godini, povećali su postotak vraćenih proizvoda za ponovnu upotrebu ili recikliranje za čak 26% (Dell Technologies’ FY22 ESG Report).

Asset Recovery Services program partnerima omogućuje:

• Fleksibilne opcije za upravljanje klijentima s više razina dopuštenja, on-demand izvještaje i siguran prijenos vrijednosti
• Pristup procjenama u stvarnom vremenu za evaluaciju vrijednosti u samo nekoliko klikova prije naručivanja, uz mogućnost odabira kako i kada raspodijeliti vrijednost
• Povećani potencijal zarade putem rabata i kredita za prihode na različitim razinama
• Sposobnost da se posvete vlastitim ciljevima održivosti i ciljevima svojih kupaca, pridonoseći većem kružnom gospodarstvu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI