NOVA CYBER RECOVERY RJEŠENJA: Rješenja za pomoć u upravljanju i zaštiti aplikacija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVA CYBER RECOVERY RJEŠENJA: Rješenja za pomoć u upravljanju i zaštiti aplikacija

Autor Krunoslav Ćosić

Multi-Cloud sustavi sve su bolji preko novih recovery rješenja

 Tvrtka Dell Technologies.jpg Izvor: Dell Technologies

Nova iskustva u cloudu, prošireni ekosustav i rješenja za pomoć u upravljanju i zaštiti aplikacija u podatkovnim centrima te multi-cloud okruženjima novost su iz Dell Technologies, tvrtke koja je predstavila svoj novi APEX portfelj proizvoda s APEX Cyber Recovery rješenjima, a predstavljen je i PowerProtect Cyber Recovery usluga za Microsoft Azure.

Nedavno predstavljeni softver za pohranu podataka Project Alpine može osigurati mobilnost podataka. Može se koristiti i u javnom cloudu poput AWS i Azure sustava. Project Alpine pruža potpunu mobilnost podataka i dosljedne operacije u lokalnim i javnim cloud okruženjima.

 Dell Project Alpine.jpg
Dell Project Alpine
Izvor: Dell Technologies

Organizacije mogu brzo implementirati ili jednostavno iskoristiti Dell softver i usluge za pohranu koje nude odlične performanse u javnom cloudu, efikasnost i zaštitu temeljenu na vodećoj enterprise pohrani u industriji.

Uz Dell softver za pohranu u javnom cloud okruženju korisnici mogu neprimjetno premještati podatke u cloud i koristiti cloud-based analitičke usluge. S time programeri mogu jednom ispisati kod aplikacije i implementirati ga gdje god je potreban, a sve kako bi stvorili vjerodostojno, cloud-native iskustvo preko višestrukih javnih cloud sustava.

Dell i Amazon Web Services

CyberSense rješenje korisnicima će u drugoj polovici 2022. godine omogućiti pravovremeno otkrivanje, dijagnosticiranje i ubrzavanje cjelokupnog procesa oporavka podataka. To je nadogradnja suradnje između Della i AWS (Amazon Web Services). Tvrtke mogu koristiti analitiku, skenirati metapodatke i datoteke te implementirati strojno učene i forenzičke alate za otkrivanje, dijagnosticiranje i ubrzavanje cjelokupnog oporavaka podataka.

 Dell CyberSense.jpg Izvor: Dell Technologies

Dostupno im je praćenje datoteka i baza podataka te mogu utvrditi je li se dogodio cyber napad. Osim toga, moguće je identificirati posljednje neoštećene kopije podataka kako bi se ubrzao siguran i povjerljiv oporavak.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI