EDGE TEHNOLOGIJA ZA TRGOVCE: Jednostavnije poslovanje, veća fleksibilnost | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

EDGE TEHNOLOGIJA ZA TRGOVCE: Jednostavnije poslovanje, veća fleksibilnost

Autor Krunoslav Ćosić

Dell Technologies donosi nova rješenja i inovacije za industriju trgovine

 Dell Validated Design for Retail Edge (6).jpg Izvor: Dell Technologies

Uz Dell Validated Design for Retail Edge trgovcima će biti pojednostavljena edge infrastruktura te će im omogućiti pokretanje nove aplikacije za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Rješenje pojednostavljuje i konsolidira maloprodajnu infrastrukturu i aplikacije na jedan infrastrukturni stog za učinkovitu implementaciju, upravljanje i podršku.

S integracijom VMware Edge Compute Stack rješenje pruža trgovcima jedinstven pogled upravljanja edge IT-om za praćenje funkcionalnosti sustava na svim maloprodajnim lokacijama, izgradnju i upravljanje edge aplikacijama te pomoć u sigurnom skaliranju na dodatna mjesta.

 Dell Validated Design for Retail Edge (4).jpg Izvor: Dell Technologies

Aplikacije temeljene na umjetnoj inteligenciji pomažu trgovcima da koriste uvide u podatke kako bi poboljšali iskustvo kupnje u trgovini. Poboljšanja, nastala suradnjom s tvrtkom Deep North i njezinom inteligentnom video analitičkom platformom, odnose se na optimizaciju plasmana proizvoda, sprječavanje gubitka proizvoda, praćenje zaliha, pomaganje kupcima da izbjegnu dugu naplatu i redove te preusmjeravanje zaposlenika tamo gdje u trgovini mogu biti od najveće pomoći.

Trgovci na malo imaju jednu priliku za stvaranje pozitivnog iskustva u trgovini, a to moraju uskladiti s osiguravanjem zaliha, zdravlja svojih zaposlenika i kupaca, sigurnosti trgovine i više. Uz Dellova edge rješenja imat će brži i lakši pristup uvidima u stvarnom vremenu, smatraju u IDC-ju.

 Dell Validated Design for Retail Edge (1).jpg Izvor: Dell Technologies

Trgovci su u potrazi za vrhunskim tehnologijama kako bi bili u korak s potrebama industrije u stvaranju kvalitetnijeg korisničkog iskustva. To se događa pri preuzimanju namirnica, prodaji, beskontaktnoj naplati.

Nedavna studija koju je proveo 451 Research, dio tvrtke S&P Global Market Intelligence, a koju je naručio Dell, pokazala je da će se rast nastaviti s 77% predstavnika trgovačke industrije koji očekuju značajno povećanje primjene edge rješenja u sljedeće dvije godine. Međutim, bez holističkog pristupa, nove tehnologije na širokim geografskim područjima i lokacijama mogu dovesti do složenih i
izoliranih rješenja koja povećavaju troškove upravljanja IT-om trgovca.

 Dell Validated Design for Retail Edge (2).jpg Izvor: Dell Technologies

Novost je i Dell Technologies 4.0 Enterprise SONiC Distribution za pojednostavljeno poslovanje, veću fleksibilnost i prošireni kontinuitet poslovanja i mogućnosti oporavka od katastrofe. To je skalabilan i agilan mrežni operativni sustav otvorenog koda.

Sada se proteže od podatkovnih centara do edge rješenja. S mrežnim prekidačima koji se mogu povezati na više mjesta, korisnici mogu implementirati, upravljati i nadzirati svoje edge lokacije pomoću već poznatih alata u sklopu podatkovnog centra.

Uz besprijekornu mrežnu integraciju koju SONiC 4.0 pruža trgovci na malo mogu lakše upravljati svojom infrastrukturom od svog podatkovnog centra do maloprodajnih trgovina i drugih edge lokacija putem jedinstvene, objedinjene strukture.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI