DELL TECHNOLOGIES: Snažnije korisničko iskustvo hibridnog rada | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DELL TECHNOLOGIES: Snažnije korisničko iskustvo hibridnog rada

Autor Krunoslav Ćosić

Nova preklopna računala s novim Intel Core procesorima 12. generacije

 Dell Latitude 9430_1.jpg Izvor: Dell Technologies

Najnoviji portfelj inteligentnih računala, dodatne opreme, softvera te servisa namijenjenih za unaprjeđenje hibridnog rada uključuju proširenje softverskog paketa s opcijama umjetne inteligencije koja potiče suradnju i poboljšava privatnost i povezanost. Implementacijom novi održivih materijala u izradi proizvoda i pakiranja smanjuje se utjecaj na okoliš.

U hibridnom načinu rada zaposlenici se konstantno kreću s jedne lokacije na drugu kako bi obavili svoj svakodnevni posao. Uz sigurnost, bitna su i inteligentna rješenja te implementacija najboljih alata u poslovanju.

 Dell Optimizer.jpg Izvor: Dell Inc.

Novi softverski paket Dell Optimizer pokreće najinteligentnija svjetska računala s ugrađenim AI za iskustvo s više mogućnosti kolaboracije i personalizacije. Dell optmizer moguće je modularno instalirati gdje korisnici i IT administratori mogu samostalno na fleksibilan način odabrati koje značajke treba instalirati.

Na polju privatnosti korisnik može iskoristiti značajke inteligentne privatnosti (Intelligent Privacy Features) za skrivanje osjetljivih informacija na zaslonu ako se detektira uljez u sustavu. Tako se računalo može automatski zatamniti kada korisnik nije pogledom usmjeren na zaslon za zaštitu ključnih podataka, a da se pritom uštedi i energija.

Dell Optimizer donosi prvu u svijetu simultanu multi-network konekciju koja korisnicima omogućuje povezivanje na dvije žičane ili bežične mreže odjednom za brži transfer podataka i preuzimanje. Pruža do 30% manju latenciju te manje bufferinga. Poboljšano je uklanjanje pozadinske buke čime se dodatno smanjuje pozadinska buka za korisnika i druge u pozivu.

Stižu nova računala

Dell je lansirao nova preklopna računala s novim Intel Core procesorima 12. generacije te najnovijim značajkama za povezivost, uključujući 5G te Intel Wi-Fi 6E.

 Dell Latitude 9430.jpg
Dell Latitude 9430
Izvor: Dell Technologies

Dell Latitude 9430 u metalno-grafitnoj boji je ultra-premium prijenosno računalo ili 2-u-1 model u obliku najmanjeg 14-inčnog poslovnog računala na svijetu s omjerom rezolucije od 16:10. Dizajniran je s najboljim odnosom zaslona i kućišta, a donosi i novu FHD kameru za jasnije videopozive.

 Dell Latitude 7330 Carbon FiberTop.jpg Izvor: Dell Technologies

Dell Latitude 7330 Ultralight je najmanje i najlakše 13,3-inčno 16:9 prijenosno računalo na svijetu s masom od samo 0,967 kg. Njegova glavna značajka je velika dostupnost različitih ulaza za priključke za stvaranje balansa produktivnosti i visoke kvalitete forme, a bez kompromisa poznate Latitude pouzdanosti.

 Dell Premier Rechargeable Active Pen.jpg
Dell Premier Rechargeable Active Pen
Izvor: Dell Technologies

Kod nove Latitude 7000 serije prijenosnih računala uz više performanse procesora dolazi i opcije za DDR5 memoriju dok se u isto vrijeme unaprjeđuje sustav hlađenja te akustika. Korisnik može upariti Latitude 2-u1 modele s novom Dell Premier Rechargeable Active Pen olovkom, prvom takvom aktivnom digitalnom olovku u svijetu. Dell će također predstaviti nove modele u sklopu Latitude 5000 serije prijenosnih računala kao i novi Latitude 3330 model.

Nove prijenosne radne stanice

Dell Precision 5470 je najmanja, najtanja i najsnažnija prijenosna radna stanica od 14 inča koja dolazi sa snagom procesora do Gen Intel Core i9 12. generacije, 64 GB DDR5 RAM memorije, 4 TB prostora za pohranu te Nvidia RTX A1000 grafičkom karticom s 4 GB GDDR6 ili Intel Arc Pro A30M integriranom grafikom.

Dell Precision 5570 i 5770 su dva najmanja i najtanja modela prijenosnih radnih stanica od 15 i 17 inča.

 Dell UltraSharp 27 4K USB-C Hub Monitor.jpg
Dell UltraSharp 27 4K USB-C Hub Monitor
Izvor: Dell Inc.; Getty 1248743272

Dell UltraSharp 32 i 27 4K USB-C monitori su prvi monitori na svijetu koji donose revolucionarnu IPS Black tehnologiju, pružajući bogat kontrast, duboku crnu boju te unaprijeđene kutove gledanja za snažnije iskustvo korištenja dvostrukih monitora tijekom rada.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI