POWERVAULT ME5: Rješenje za pohranu u malim i srednjim poduzećima | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POWERVAULT ME5: Rješenje za pohranu u malim i srednjim poduzećima

Autor Krunoslav Ćosić

Dizajnirani su da budu u korak s povećanjem količine podataka korisnika

 Dell PowerVault ME5 Storage.jpg Izvor: Dell Technologies

Tri nova modela diskovnog sustava PowerVault ME5 tvrtke Dell Technologies namjenski su izrađeni i optimizirani za SAN & DAS sustave za pohranu podataka. Njihova primjena pokriva široki spektar izazova malih i srednjih poduzeća.

Prilagodljivi su što se tiče kasnijeg povećanja količine podataka korisnika, poboljšavaju operativne jednostavnosti, pružaju podršku radnim opterećenjima veće vrijednosti te puno brže isporučuju poslovne rezultate.

Dell PowerVault ME5 nudi dvostruko jače performanse te veći kapacitet i memoriju od svog prethodnika – PowerVault ME4. Kompatibilan je s PowerEdge poslužiteljem, omogućuje bogate podatkovne usluge, performanse te analizu pohrane u cloudu.

Grafičko korisničko sučelje za ME5 (HTML5) jednostavno je za upravljanje uz PowerVault Manager koji osigurava upravljanje s intuitivnom korisničkom navigacijom i podržanim skriptiranjem s Redfish/Swordfish REST ili CLI API-jem.

PowerVault ME5 također je podržan u sklopu Open Management Enterprise (OME) frameworka tvrtke Dell koji je posebno koristan kada je PowerVault instaliran uz Dell mreže, poslužitelje i drugu Dell infrastrukturu u podatkovnim centrima.

 PowerVault ME5 Group Shot.jpg Izvor: Dell Technologies

Korisnici ProSupport servisa za PowerVault ME5 mogu pristupiti CloudIQ-u bez dodatnih troškova. CloudIQ je AIOPs (artificial intelligence for IT operations) tvrtke Dell Technologies baziran na cloudu koji koristi telemetriju, strojno učenje i druge algoritme kako bi korisnicima pružio obavijesti i prediktivnu analitiku koja ukazuje na operativno zdravlje arraya, savjete za sanaciju, anomalije, projekcije kapaciteta, pohranu koja se može vratiti i još mnogo toga.

PowerVault ME5 pruža podršku širokom skupu radnih opterećenja aplikacija uključujući datotečne sustave visokih performansi s BeeGFS, PixStore i NFS datotečnim sustavima, Safety & Security (CCTV na Edgeu), Microsoft i VMware virtualizaciju te do 500 virtualnih stolnih računala.

PowerVault ME5 može se konfigurirati kao all-flash array, zbog čega korisnici u malim i srednjim poduzećima cijene što PowerVault ME5 omogućuje pristupačan izbor hibridne pohrane za bilo koje od ovih aplikacijskih okruženja koja ne zahtijevaju niske latencije all-flah-a i NVMe-a – ali i dalje zahtijevaju važne karakteristike kao što su dostupnost, pouzdanost i sigurnost.

Dell je zauzeo vodeću poziciju unutar segmenta za pohranu podataka s više od 53.000 sustava raspoređenih na više od 26.000 zadovoljnih PowerVault kupaca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI