NIŽI TROŠKOVI: Transformacija u otvorene i cloud-native mreže | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NIŽI TROŠKOVI: Transformacija u otvorene i cloud-native mreže

Autor Krunoslav Ćosić

Dell nastoji ukloniti složenost procesa i ubrzati implementaciju modernih mrežnih infrastruktura

 Dell zgrada.jpg Izvor: Dell Technologies

Uz nova Dellova rješenja pojednostavit će se i ubrzati implementacija moderne, otvorene mrežne infrastrukture. Rješenja su namijenjena pružateljima komunikacijskih usluga (CSP-ovima) kako bi olakšali transformaciju u otvorene, cloud-native mreže.

Novost su Dell Telecom Cloud Foundation rješenje, Dell Open RAN Accelerator platforma te nova telekomunikacijska rješenja i laboratorijske mogućnosti. Pružatelji komunikacijskih servisa mijenjaju način na koji grade i postavljaju otvorene mreže kako bi mogli razvijati inovativne usluge koje hvataju ključne prednosti edgea.

Dell Telecom Multi-Cloud Foundation

Rješenje uključuje Dell hardver, Dell Bare Metal Orchestrator softver za upravljanje i CSP-ov izbor integriranih softverskih platformi telekomunikacijskog clouda, uključujući Red Hat, VMware i Wind River. Pomaže CSP-ovima da brže izgrade i implementiraju otvorene cloud-native mreže uz niže troškove i manju složenost procesa.

Nakon implementacije CSP-ovi će imati skalabilni temelj clouda koji obuhvaća core, edge i RAN platformu za otvoreno hardversko i softversko okruženje. Osim toga, osigurat će veću fleksibilnost dizajna te integraciju otvorenih mrežnih funkcija i diferenciranih edge usluga.

 Dell Telecom Multi-Cloud Foundation Image.jpg Izvor: Dell Technologies

Dell Open RAN Accelerator Card

Razvijen je u suradnji s tvrtkom Marvell. Nova inline 5G Layer 1 procesorska kartica za vRAN i Open RAN rješenja dizajnirana je za Dell PowerEdge i druge poslužitelje bazirane na x86 serverima. PCIe
akceleratorska kartica donosi istu Marvell OCTEON Fusion tehnologiju i performanse današnjih vodećih 5G radio mreža u Open RAN ekosustav.

Dell Open Telecom ekosustav laboratorijskih rješenja

Integrirana platforma pomaže CSP-ovima i partnerima da sigurno povežu svoje laboratorijske resurse s Dell laboratorijom i infrastrukturom. Korištenjem ovog rješenja CSP-ovi mogu brže razviti te plasirati 5G i edge telekomunikacijske usluge na tržište uz značajno smanjenje rizika i troškova, a sve zahvaljujući najnovijoj DevOps tehnici za provođenje testova koji su brži od ručnog testiranja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI