VEĆA AUTOMATIZACIJA I PERFORMANSE: VMware, Power Muticloud i edge rješenja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VEĆA AUTOMATIZACIJA I PERFORMANSE: VMware, Power Muticloud i edge rješenja

Autor Krunoslav Ćosić

Dell Technologies je predstavio najnovija infrastrukturna rješenja

 Dell Technologies.jpg Izvor: Dell Technologies

Rješenja su izrađena u suradnji s VMwareom. Glavni je cilj pružiti veću automatizaciju i performanse za organizacije koje implementiraju multicloud i edge strategije. Najnoviji Dell VxRail povećava performanse aplikacija i umrežavanja s prvim u industriji zajednički projektiranim HCI rješenjima za podršku jedinicama za obradu podataka (DPU).

Novi modeli proširuju VMware edge kapacitete s najnovijim sustavima dosad. Nadalje, Dell APEX sada podržava VMware Tanzu Kuberneted Grid uslugu za poboljšanje produktivnosti programera, a nove compute-only opcije podržavaju veće radno opterećenje s višom razinom učinkovitosti pri skaliranju edge infrastrukture.

AutoML

Dell Validated Design for AI sada podržava AutoML, što pojednostavljuje i ubrzava organizacijama stvaranje i implementaciju aplikacija koje pokreće umjetna inteligencija s automatiziranim procesom strojnog učenja.

Podatci vezani uz poslovanje i aplikacija nastavljaju svoj rast upotrebe u multicloud okruženjima koja se sastoje od edge lokacija, javnih cloudova te lokalnog IT-a. Mnoge organizacije već su zbog toga usvojile multicloud pristup, a istraživanja pokazuju kako će broj aplikacija koje djeluju na edge lokacijma porasti za čak 800% do 2024. godine.

 Dell VxRail.jpg Izvor: Dell Technologies

Novi VxRail sustavi

Snažnije performanse sustava: u zajedničkoj suradnji s VMwareom te njegovom inicijativom Project Monterey, VxRail sustavi sada podržavaju najnoviji VMware vSphere 8 softver koji je arhitektonski redizajniran za rad na DPU-ovima. Korisnici mogu poboljšati performanse aplikacijske i mrežne infrastrukture te poboljšati TCO migracijom ovih servisa sa sistemskog procesora na DPU.

 Dell VxRail (2).jpg Izvor: Dell Technologies

Podrška za zahtjevna opterećenja: odabrani VxRail sustavi sada podržavaju najnoviju vSAN Enterprise Storage arhitekturu (ESA) VMWarea. S poboljšanjem performansi do čak 4 puta, korisnici mogu efikasnije upravljati zahtjevnim kritičnim aplikacijama.

Najmanji edge sustavi: VxRail robusni modularni čvorovi pružaju visoke performanse i skalabilnost u najmanjem obliku sustava do sada. Modularni čvorovi idealni su za slučajeve edge upotrebe, uključujući zdravstvo, energetiku i komunalne usluge, kao i digitalne gradove radi ugrađenih hardverskih komponenti VxRaila koje omogućuju implementaciju na lokacijama s visokom latencijom i niskom propusnošću.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI