HUAWEI POZIVA SVOJE DJELATNIKE: Rad u načinu preživljavanja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HUAWEI POZIVA SVOJE DJELATNIKE: Rad u načinu preživljavanja

Autor Krunoslav Ćosić

Generalni direktor Huaweija poziva na fokusiranje na profit dok istovremeno prijeti recesija

 Huawei (1).jpg Izvor: Shutterstock

Osnivač i izvršni direktor Huaweija Ren Zhengfei pozvao je 195.000 zaposlenika tvrtke da u sljedeće tri godine prijeđu u način preživljavanja radeći na poboljšanju profita i povećanju novčanog toka, izvijestio je Yicai Global.

U internoj obavijesti Ren je predvidio da će se globalno gospodarstvo suočiti s recesijom koja će smanjiti potrošnju, navodi novinska kuća. Kako bi se pripremili za pad Huawei zatvara sve marginalne poslovne jedinice i odustaje od svoje dugotrajne politike povećanja učinkovitosti izgradnjom razmjera u novim inicijativama, što bi moglo zahtijevati povlačenje s nekih prekomorskih tržišta, napisao je Yicai Global.

 Ren Zhengfei, Huawei.jpg
Ren Zhengfei, Huawei
Izvor: Huawei

Ren je navodno izjavio da se Huaweijev fokus mora prebaciti s traženja povećanja na profit i novčani tok, piše Mobile World Live. Poruka dolazi manje od dva tjedna nakon što je tvrtka izvijestila da joj je profitna marža pala s 9,8 posto na 5 posto, a pad prihoda usporen tijekom prve polovine 2022. godine.

Budući da je Huaweijeva mrežna oprema zabranjena u nekim zemljama, a skupini tvrtkinih potrošačkih proizvoda blokiran uvoz nekih komponenti i softvera, okrenuli su se sektorima u nastajanju kako bi se potaknuo rast.

U protekle dvije godine Huawei je uložio velika sredstva u računalstvo u oblaku, inteligentne automobilske usluge i digitalnu energiju.

 Huawei (2).jpg Izvor: Shutterstock

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI