SAMSUNG JE OPTIMISTIČAN: Predviđaju dvoznamenkasti rast prihoda | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNG JE OPTIMISTIČAN: Predviđaju dvoznamenkasti rast prihoda

Autor Krunoslav Ćosić

Uskoro će objaviti rezultate poslovanja za drugi kvartal 2022. godine

 Samsung zgrada sjedište (2).jpg Izvor: Jerome Cid / Alamy / Alamy / Profimedia

Samsung Electronics je objavio optimistične smjernice za drugo tromjesečje procjenjujući da je tvrtka ostvarila najbolju izvedbu u četiri godine zahvaljujući stalnom rastu svog odjela za poluvodiče.

Div za proizvodnju pametnih telefona i čipova očekuje porast prihoda od 20,9 posto na godišnjoj razini na 77,8 trilijuna KRW (59,8 milijardi dolara), a operativna dobit rast će za 11,4 posto, na 14,1 bilijuna KRW.

Samsung bi trebao objaviti kompletne brojke za drugo tromjesečje, uključujući neto dobit i prihod po odjelima, kasnije ovog mjeseca, prenosi Mobile World Live.

 Čipset poluvodič (3) Izvor: Paolo Galasso / Alamy / Alamy / Profimedia

Novinska agencija Yonhap izvijestila je da su dvoznamenkasti dobici tijekom posljednjeg tromjesečja potaknuti potražnjom za memorijskim čipovima koji se koriste u serverima (poslužiteljima) i podatkovnim centrima.

No, novinska kuća upozorava da će operativna dobit Samsungovih pametnih telefona vjerojatno pasti za 600 milijardi KRW na 2,6 trilijuna KRW jer gospodarska zabrinutost utječe na potražnju potrošača, što dovodi do usporavanja globalne prodaje.

 Samsung zgrada sjedište (1).jpg Izvor: Piero Cruciatti / Alamy / Alamy / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI