LENOVO 5G PORTFELJ: Poticaj za rast | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LENOVO 5G PORTFELJ: Poticaj za rast

Autor Krunoslav Ćosić

Lenovo je ostvario dvoznamenkasti rast prihoda i dobiti

 Lenovo Yoga 5G.jpg Izvor: Lenovo

Zasluge za uspjeh leže u proširenom portfelju pametnih telefona, s prodajom 5G modela koja se više nego utrostručila u odnosu na prethodnu godinu u četvrtom fiskalnom tromjesečju 2022. (završetak 31. ožujka).

U izjavi o zaradi Lenovo je istaknuo svoju strategiju dostupnosti 5G-a za sve i pojačanu suradnju s mobilnim operatorima kao ključne pokretače rasta pametnih telefona. Širi portfelj proizvoda donio je dvoznamenkasti tržišni udio u Sjevernoj Americi, po prvi put od akvizicije Motorola Mobility.

Gledajući unaprijed, Lenovo se planira usredotočiti na proširenje svoje linije proizvoda i diferencijaciju kako bi iskoristio sve prednosti većeg prihvaćanja 5G-a i promjenjivog konkurentskog okruženja.

Prihodi od pametnih telefona za cijelu fiskalnu godinu skočili su za 39 posto na 7,9 milijardi dolara, s operativnim profitom koji se više nego udvostručio na 362 milijuna dolara, prenosi Mobile World Live.

 Lenovo Yoga Legion.jpg Izvor: Lenovo

Lenovo Intelligent Device Group (IDG), koja uključuje pametne telefone, tablete i računala, zabilježila je rast prihoda od 8 posto u četvrtom fiskalnom tromjesečju na 14,7 milijardi dolara, unatoč prekidima u opskrbi i proizvodnji uzrokovanim zatvaranjem zbog Covid-19 (koronavirusa) u Kini. Operativna dobit porasla je 14 posto, na 1,1 milijardu dolara.

Prihod cijele tvrtke, koji pokriva IDG, IT infrastrukturu i usluge, porastao je 6,8 posto na 16,7 milijardi dolara, a neto dobit porasla je za 58 posto na 412 milijuna dolara. Motorola, u vlasništvu Lenova, uskoro planira predstaviti prvi pametni telefon s kamerom od 200 megapiksela, što će također dati dodatni poticaju uspjehu tvrtke koja je sve uspješnija i na našim prostorima.

Lenovo je nedavno, u suradnji s ESL Gaming, vodećom svjetskom esport tvrtkom objavio ekskluzivno PC partnerstvo za ESL-ova svojstva Intel Extreme Masters (IEM). Počevši od IEM Dallasa u lipnju 2022. Lenovo Legion će biti službeni OEM partner koji pokriva više IEM turnira koji će trajati do IEM Katowice 2023.

Kao dio suradnje Lenovo Legion će predstaviti svoj portfelj igraćih računala visokih performansi poznatih po tome što su „Stylish Outside“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI