ZANIMA IH I METAVERSE: Lenovo planira intenzivirani mobilni push | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZANIMA IH I METAVERSE: Lenovo planira intenzivirani mobilni push

Autor Krunoslav Ćosić

Lenovo je matična kompanija za pametne telefone Motorola

 Motorola Edge+.jpg Izvor: Motorola

Ostvarili su povijesno dobre rezultate i što se tiče dobiti i prihoda, a prihodi su po prvi put premašili 20 milijardi dolara. Neto prihod rastao je po stopi većoj od 50% šesto uzastopno tromjesečje, s rastom u trećem tromjesečju od 62% u odnosu na prethodnu godinu, na rekordnih 640 milijuna USD.

Usredotočenost tvrtke na inovacije i profitabilnost pomogla joj je u snalaženju u širim izazovima ponude u industriji i ostvarila brz rast i profitabilnost u svim ključnim poslovnim grupama i geografskim područjima.

Iz Lenova tvrde da su bili najbrže rastući veliki dobavljač pametnih telefona u posljednjim mjesecima 2021. S telefonima Motorola zabilježili su brzi rast na ključnim tržištima Sjeverne i Latinske Amerike tijekom trećeg fiskalnog tromjesečja 2021./22. (kalendarski to je četvrto tromjesečje 2021.).

 Motorola Edge.jpg Izvor: Motorola

Lenovo je zabilježio porast prihoda od pametnih telefona u Sjevernoj Americi za 133 posto u odnosu na prethodnu godinu i 25 posto u Latinskoj Americi tijekom spomenutog tromjesečja. Prihod im je na svim tržištima porastao 46 posto, na 2,2 milijarde dolara, uz operativnu dobit od 89 milijuna dolara u usporedbi sa 65 milijuna dolara u istom tromjesečju prethodne godine.

Uz planove za lansiranje uređaja na nova tržišta (novih zemalja) Lenovo planira povećati ulaganja u razvoj proizvoda povezanih s IoT-om, metaverseom, pametnim domom te u segmentu poslovne suradnje. U cijeloj tvrtki, koja uključuje odjele u IT infrastrukturi, računalima i uslugama, prihod je porastao za 16 posto na 17,6 milijardi dolara. Neto prihod iznosio je 640 milijuna dolara, što je porast od 62 posto.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI