ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Hibridni način rada je odličan za Zoom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Hibridni način rada je odličan za Zoom

Autor Krunoslav Ćosić

Kineskom Zoom Video Communications promjena načina rada uzrokovana pandemijom COVID-19 itekako odgovara

 Zoom (1) Izvor: Bukhta Daniil / Alamy / Alamy / Profimedia

Budući da velik dio svijeta radi od kuće i oslanja se na tehnologiju kako bi ostao u kontaktu s kolegama i voljenim osobama usred državnih zabrana, aplikacije za video konferencije zabilježile su neviđen porast korištenja, a Zoom je jedna od najpopularnijih dostupnih opcija.

"Rad više nije mjesto, to je prostor u kojem Zoom služi za osnaživanje vaših timova da se povežu i ožive svoje najbolje ideje", rekao je Eric S. Yuan, osnivač i glavni izvršni direktor Zooma u priopćenju o zaradi kompanije.

Kolike je Zoom imao prihode kroz 2019. i 2020. godinu, koliko će narasti u ovoj i u 2022. godini objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite provjeriti koliko će vas koštati korištenje video igre eFootball 2022 (PES 2022). Uspoređen je novi iPhone 13 s Android konkurencijom i poznati su rezultati – jesu li se pokazale istinite izjave da je iOS dvije godine ispred Androida? Ako vas bole noge zašto im ne biste pružili jedinstveni odmor i masažu uz masažer koji će vas osloboditi umora.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI